Focuri de armă în Brad, pentru prinderea unui scuterist

Tânărul de 18 ani, din Brad, a crezut că va scăpa de poliţiştii care-i făcuseră semn să opreas­că pentru control. După ce echipajul a pornit în urmărirea sa pe străzile din Brad, după o urmărire de un kilometru şi jumătate, a aban­donat mopedul şi a fugit pe un teren viran.
Bărbatul care conducea mopedul mai avea un aghiotant, ca şi pasager. ”Poliţiştii au pornit în urmărirea acestora, iar după circa 500 m, unul dintre poliţişti i-a somat verbal, însă cei doi nu au oprit la somaţie, fapt pentru care poliţistul a executat două focuri de avertisment cu arma din dotare în plan vertical, cei doi fiind astfel prinşi şi conduşi la sediul subunităţii de poliţie. În urma verificării în baza de date, oamenii legii au stabilit că tânărul în vârstă de 18 ani, din municipiul Brad, care a condus mopedul, nu posedă permis de conducere”, informează IPJ Hunedoara. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cal salvat din apele învolburate ale Mureşului

Animalul a rămas afundat în mâlul de pe fundul râului şi risca să fie luat de curentul puternic. Stăpânul animalului

Încă un şofer prin băut, fără permis şi cu numere false pe maşină

Bărbatul circula pe un drum comunal, pe raza satului Ponor, când a fost depistat de un echipaj rutier din Haţeg.

Condamnaţi la amenzi penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

Scandalul care a culminat cu o bătaie între in­terlopi s-a petrecut într-un club din Deva, la fi­na­lul anului 2019. Judecătorii

Închide