Foamea i-a îndemnat să spargă o rulotă cu sandvişuri

Doi fraţi s-au mascat din cap până în picioare, cu mănuşi şi cagule, pentru a nu lăsa urme în urma unei spargeri. Cei doi erau hămesiţi de foame şi au decis să spargă o rulotă fast food.
Tinerii de 29 şi 30 de ani au intrat în rulotă prin trapa de pe acoperiş şi au fost prinşi chiar în timp ce se înfruptau din sandvişuri. ”Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii unor fapte ilicite, reţinând că în cursul aceleaşi nopţi, în jurul orei 03.00, două persoane necunoscute de gen bărbătesc mascate cu cagule din material textil de culoare neagră, au pătruns fără drept în interiorul rulotei tip fast-food staţionată pe raza satului Certeju de Sus, în zona pieţei, unde au consumat mai multe sandwich-uri şi produse alimentare”, arată procurorii.
Cei doi fraţi P. Claudiu şi P. Sebastian le-au spus poliţiştilor că au decis să dea spargerea la fast food de foame, pentru că nu mai mâncaseră bine de câteva zile şi nu aveau bani pentru procurarea celor de tre­buinţă şi nici mâncare. Proprietarei rulotei i s-a făcut milă şi a renunţat la a depune plângere împotriva celor doi. Şi procurorii din Deva au apreciat că nu există un interes public în continuarea cercetărilor penale împotriva celor doi. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevi duşi la şcoală de un şofer beat

Bărbatul care conducea microbuzul şcolar a fost prins cu de poliţişti după ce-i dusese pe copii la şcoală. „În jurul

Băut la volan şi cu permis de conducere fals

Şoferul de 36 de ani, din Deva, descoperit că avea un permis de conducere fals era şi băut. Acesta a

În anul 2002, medicul Romeo Stănescu realiza prima fertilizare in vivo din judeţ, procedura reuşind din prima. “Minunea” medicului Stănescu a împlinit 18 ani

Sorina Popa Pentru soţii Gherghel din municipiul Hune­doara, ziua de 27 februarie 2003 are o mare însemnătate. De fapt, a

Închide