Foame de puncte

04 x 1 Suporterii Jiului astepta fotbal de lux  de la fostul international Ionut Lutu, cea mai scumpa achizitie a minerilor din ultimul timp

Ciprian Marinuţ

 Jiul joacă acasă cu FC Drobeta, cu obiectivul de a învinge şi a confirma că e pe un drum ascendent. Mureşul Deva şi Minerul Lupeni întâlnesc, în deplasare, echipe din subsolul clasamentului, cu speranţa de a strânge puncte albe pentru zile negre.

Numai la victorie
Cu un parcurs aproape perfect în primele şase etape, Jiul ţinteşte victoria şi în partida de mâine, de la Petroşani, cu FC Drobeta Turnu Severin. “Noi abordăm toate meciurile la victorie. Jocul cu Drobeta va fi greu, întrucât echipa de la Dunăre şi-a revenit, după startul slab şi va încerca să ne încurce. Mă bucur că lumea a început din nou să vină la stadion şi să ne susţină. Noile achiziţii,  Ionuţ Luţu şi Lucian Pârvu, pot ajuta mult echipa  să rămână în lupta pentru podium”, a spus antrenorul Jiului, Daniel Timofte.

Ocazie de reabilitare
Celelalte două echipe hunedorene din liga secundă, Mureşul Deva şi Minerul Lupeni, care au avut un start de campionat modest, au ocazia de a se reabilita în meciurile cu cele două formaţii nou-promovate, pe care le vor susţine mâine. Minerii se află pe un loc retrogradabil şi sunt obligaţi să aducă punct sau puncte din meciul cu Gaz Metan CFR Craiova, pentru a evada din zona periculoasă. Trupa lui Gigiu are obligaţia de a profita de euforia şi oboseala din tabăra gazdelor, care au eliminat, miercuri, pe Ceahlăul Piatra Neamţ (Liga I), din Cupa României, după lovituri de la 11 metri. La rândul său, Mureşul, care e pe o poziţie călduţă în clasament, dar a dezamăgit ca joc la toate cele trei victorii obţinute până acum, s-ar face rău de tot de râs, dacă ar pierde partida cu penultima clasată, Fortuna Covaci. Aşa că, elevilor lui Gică Barbu nu le rămâne decât să scoată un scor pozitiv, indiferent de calitatea jocului, întrucât până la urmă, contează rezultatul şi nu impresia artistică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare