Florin Şerban, numit şef la Finanţele Publice

Încetul cu încetul, actuala guvernare reuşeşte să-şi pună oamenii la direcţiile deconcentrate. Deşi Guvernul Ponta funcţionează deja de luni bune, directorii de la deconcentrate din judeţ sunt, cu câteva excepţii, cei de pe vremea vechiului executiv.
Totuşi, de două zile, liberalii au reuşit să-şi impună omul la Finanţe. Astfel, noul şef al Direcţiei Finanţelor Publice Hunedoara este Florin Şerban (foto), propus de către PNL pentru această funcţie importantă. Şerban a condus Garda Financiară Hunedoara din anul 2002, supravieţuind pe post sub diferite guverne. Până acum două zile, Direcţia de Finanţe din judeţ a fost condusă de Vasilică Rusan.
Prefectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că mulţi dintre şefii direcţiilor deconcentrate au mari probleme cu legea, după ce au gestionat prost fondurile instituţiilor. Una dintre direcţiile unde există asemenea probleme este Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Hunedoara. Aici este vorba de fosta conducere, directorul fiind schimbat de scurt timp. (S. Popa)

2 comentarii la „Florin Şerban, numit şef la Finanţele Publice

 • 4 octombrie 2012 la 11:28
  Permalink

  Deci mai avem un pedelist in ograda uselista!!!”Daca nu-i cal, ii bun si magarul”- vorba proverbului. Daca a facut treaba si pe timpul lui “Boc cel mic”, inseamna , ca omul, e bun urmas, a lui “tati”!!??
  🙂

 • 7 februarie 2014 la 16:31
  Permalink

  Felicitari !! Este un om de mare valoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 4.10.2012

Ovidiu Hada, fost primar al Hunedoarei Pentru că a fost condamnat la cinci ani de închisoare, într-un dosar în care

Bulina albă, 4.10.2012

Petru Mărginean, primarul municipiului Deva Pentru că le pregăteşte o mare bucurie devenilor, primăria organizând un concert al artistului Goran

Fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Astăzi, miercuri, Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa în Dosarul 834/57/ 2011, instrumentat de procurorii DNA, în care...

Închide