FlashPolitica si administratie

Florin Oancea riscã excluderea din PNL

Sorina Popa

Nicolle Ebner

Ieri, în Biroul Permanent Central al PNL, s-a votat dacă liderul liberalilor deveni, Florin Oancea (foto), va fi exclus sau nu din partid.

Va decide Delegaţia Permanentă

Primarul Devei, Mircia Muntean, a solicitat, ieri, colegilor din forul permanent de conducere al PNL, să-l excludă pe Florin Oancea din partid, motivul fiind scandalul din ultima perioadă din organizaţia PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei lui Mircia Muntean, Biroul Permanent Central al PNL a hotărât, cu 23 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere, să se propună Delegaţiei Permanente a PNL,  excluderea lui Florin Oancea din partid. „Nu este un moment plăcut. Însă, consider că s-a făcut dreptate în organizaţia PNL Deva”, a declarat Mircia Muntean.

Deocamdată, no comment

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, confirmă faptul că solicitarea lui Mircia Muntean de excludere a lui Florin Oancea din PNL a fost aprobată de Biroul Permanent Central. „Conform votului, solicitarea lui Mircia Muntean de excludere şi retragere a sprijinului politic ca viceprimar pentru Florin Oancea va fi discutată în Delegaţia Permanentă a PNL, unde Oancea este membru”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, specificând că, deocamdată, nu se cunoaşte data la care va avea loc confruntarea dintre Muntean şi Oancea. În ce-l priveşte pe Florin Oancea, acesta a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect, precizând că le va face în cadrul unei conferinţe de presă, dar asta, numai după ce Delegaţia Permanentă a PNL va da verdictul.

9 comentarii la „Florin Oancea riscã excluderea din PNL

  • un ***** acest primar ……ar tre sa ceara exterminarea LUi nu a oamenilor de bine ….fraieru

  • pt magariile care le face…pt felul cum gospodareste deva….sau tie iti place?esti multumit?

  • esti un pupincurist a unui fraier..drogat si cretin…..

  • Nu-s pupincurist boule, sunt un om pe care acest om l-a ajutat. Poate sa-si faca combinatiile lui, dar si ajuta.

  • Si uite asa, propunand ca viceprimar o pdl-sta, Mircia a aratat mitza liberalilor

  • Bou esti tu cu neamul tau de lingai ….sa mergeti dracului cu MIRCIA cu tot ….si cu neamul lui de homo ….fraierii dracului ..mancati banii primarieie pt a va face propriile pofte

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura