Florin Oancea este candidatul oficial al PNL pentru Primăria Deva

Sorina Popa

E oficial! Fostul viceprimar al Devei, Florin Oancea (foto), este candidatul PNL la funcţia de primar al reşedinţei de judeţ. Şi, ca totul să fie bine, liberalii deveni par să-şi fi reunit lotul.

Reprimit printre liberali
Ieri, într-o conferinţă de presă, Tiberiu Balint, preşedintele PNL Deva, a declarat că „vrem să arătăm că PNL Deva a ieşit de sub ocupaţia celor de la PSD, PC, PRM, a celor de la Alba. Acum este condus din Deva de către deveni”. Liderul PNL Deva a spus că Oancea a depus adeziunea de reînscriere în partid săptămâna trecută, iar în urmă cu două zile, Biroul Politic al organizaţiei devene a votat reprimirea fostului viceprimar în rândurile liberalilor. „Am supus la vot candidatura lui Florin Oancea la Primăria Deva. Cu 24 de voturi «pentru», unul «împotrivă» şi două abţineri, Florin Oancea a fost desemnat candidatul nostru la postul de primar al Devei”.

Al doilea eşec, în ALDE
Florin Oancea a intrat prima dată în PNL în anul 1998. În 2012 a demisionat din PNL, pentru a candida independent la Primăria Deva. În 2016 s-a înscris în ALDE, tot pentru a candida la funcţia de primar al Devei, dar nici atunci nu a reuşit. „De azi începem campania. Bătălia se va da între PNL şi PSD”, a spus Oancea.
Sondajul comandat de liberalii deveni având întrebarea „cine credeţi că ar fi cel mai potrivit pentru a candida pentru funcţia de primar al municipiului Deva?” a dat următorul rezultat: Florin Oancea – 24,29 la sută, Dorin Gligor – 16.9 la sută, Tiberiu Balint – 11,7 la sută, Irinel Faur – 10, 3 la sută, Răzvan Mareş – 8,7 la sută.
„Pot să vă spun că din partea PNL, deşi au fost şapte variante sondate – şapte combinaţii de candidaţi – Florin Oancea s-a clasat pe primul loc în opţiunile electoratului din Deva pentru funcţia de primar al municipiului, din partea PNL“, a declarat Tiberiu Balint. Potrivit sondajului efectuat la comanda PNL, „dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri, PSD ar fi votat de 42 la sută dintre respondenţi, PNL de 34 la sută, ALDE de 8 la sută, iar UDMR de 5 la sută”. Sondajul a fost efectuat în perioada 14-24 iunie 2017 pe 550 de persoane, marja de eroare fiind de plus/minus 4 la sută.

3 comentarii la „Florin Oancea este candidatul oficial al PNL pentru Primăria Deva

  • 11 iulie 2017 la 22:40
    Legătură permanentă

    Ăsta mai are față de candidat. Se pare ca ar avea ceva experieta in spate si bun gospodar nu ca ăla inventat de PSD meserias la toate si bun la nimic. Succes si sper sa ne intalnim sa ne si cunoastem in viitoarea campanie. Magda

  • 12 iulie 2017 la 10:40
    Legătură permanentă

    Din pacate, ati pierdut de pe acum Primaria Deva! PNL nu a invatat nimic din trecut!Nu pretuiti oamneni buni deloc, totul merge doar pe interes?! Cum iti imaginezi domnule Balint ca vei avea succes cu Oancea?! Rusine…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.