Politica si administratie

Florin Cazacu, al doilea dintre primarii de municipii

În weekend-ul trecut, în cadrul Galei Administraţia Locală la înălţime, Revista Română de Administraţie Publică Locală a acordat edilului şef al municipiului Brad, Florin Cazacu (foto), locul al II-lea la categoria „Cel mai bun primar de municipiu din România”, pentru anul 2011.
Această apreciere a fost făcută în urma evaluării activităţii desfăşurate de acesta la cârma municipiului şi a proiectelor instituţiei pe care o reprezintă. Cu ocazia aceleiaşi Gale, au fost acordate premii pe diverse categorii de primării (comune, oraşe, municipii), la nivelul regiunilor de dezvoltare şi la nivel naţional.
„O asemenea apreciere a activităţii mele şi a instituţiei pe care o reprezint este un motiv de mândrie şi le mulţumesc celor de la Revista Română de Administraţie Publică Locală, pentru faptul că şi-au aplecat atenţia asupra activităţii administraţiei publice locale din municipiul Brad. Acordarea acestui premiu a fost făcută pentru rezultatele pozitive înregistrate în activitatea noastră, dar eu şi echipa din primărie, alături de membrii Consiliului local, ne propunem să găsim soluţii pentru rezolvarea şi celorlalte probleme majore ale comunităţii brădene. Premiul al II-lea este o provocare pentru noi în drumul spre marele premiu”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

4 comentarii la „Florin Cazacu, al doilea dintre primarii de municipii

 • Cam mare premiul pentru domnul Cazacu si pentru municipiu.
  Nu stiu daca si locuitorii Bradului sunt de aceeasi parere ????

 • …măi OCTAVIAN ÎNTÎIUL, mare prost mai eşti!!! …tu le ştii pe toate,ce dracu ,tu eşti din Brad de-o ştii şi pe asta????….faci comentarii să te aflii în treabă!!!

 • @ un bradean
  Dragul meu concetatean.
  Mai intii m-a facut idiot, Alexandru G. ca am zis ceva despre niste articole scrise de el. Acum , tu ma faci prost, pentru ca am pus si eu o intrebare despre Brad, pentru ca mie , unul chiar nu prea imi place cu mai arata Bradul. Dar nu v-am injurat si nu v-am jignit!!
  Daca nu va place de ce mai cititi pe aici, treceti pe OTV si DDDirect iti rezolva problemele !!!
  S-auzim numai de bine !

 • …nu te-a chemat nimeni în Brad,Tovică întâiul!!!…tu eşti cu ochii la DDD sau LLL de la OTV, că deasta faci referiri la PP DD!!!…stai liniştit moldovene!!!…bradul nu-i pentru Tine!!!..nu tu ai ales primarul!!!…acum după această clasare,,,ciocu mic,, Tăvişor !!!..hai pa,pa!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura