<

Florentina Marincu Iuşco a ratat calificarea în finala de la Doha!

6 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Evoluţia celor două sportive din România în calificările pentru finala probei de săritura în lungime, la Campionatele Mondiale de atletism în aer liber pentru seniori de la Doha a fost diferită. Dacă Alina Rotaru a reuşit calificarea în ultimul act, Florentina Marincu Iuşco a ratat prezenţa în finală.

Alina Rotaru s-a clasat pe locul trei în grupa A de calificări, cu o săritură de 6,72 m, din a treia încercare, celelalte două sărituri ale Alinei au măsurat 6,57 m şi 6,31 m. Din păcate, deveanca Florentina Marincu Iuşco nu o va însoţi pe Alina Rotaru în finală, săriturile ei fiind măsurate astfel: 6,22 m, 6,21 m şi una depăşită. În clasamentul general, Florentina a terminat pe poziţia 29.
Alina Rotaru devine astfel a treia româncă în finala mondială de la Doha, după Alin Firfirică – locul 4 la disc şi Andrea Panţuroiu – la triplusalt. Finala probei de săritura în lungime de la Campionatele Mondiale de atletism în aer liber de la Doha a fost programată duminică seara. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul Mondial de Gimnastică de la Stuttgart . Echipa feminină a României, pe locul 22

Echipa feminină de gimnastică artistică a României a încheiat concursul de calificare de la Campionatele Mondiale de gimnastică de la...

Fotbal, Liga a III-a. Ambele echipe din judeţ au înregistrat înfrângeri

LPS Cetate Deva a întâlnit vineri, la Filiaşi, echipa ACSO din localitate, iar CS Hunedoara a jucat la Horezu, cu...

De ce să oferi cafea angajaților tăi?

Este bine știut faptul că succesul unei afaceri depinde de munca angajaților. Un manager bun înțelege că motorul rezultatelor excelente...

Închide