Fiul fostului primar al comunei Hărău, decedat într-un accident rutier

15 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

O dramă fără margini s-a abătut asupra familiei fostului primar al comunei Hărău, Petru Dălie. Fiul său, Dălie Mihai (foto), a decedat duminică, 13 mai, în jurul orei 19.00, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Avea doar 39 de ani.

Din datele poliţiştilor, bărbatul se deplasa cu tractorul pe un drum forestier de pe raza localităţii Cărpiniş. În momentul în care a încercat să facă un viraj, autovehiculul s-a răsturnat. A fost prins între fiarele de la cabina tractorului şi a decedat pe loc. Vestea morţii lui Dălie Mihai i-a şocat pe prietenii săi, care nu mai contenesc să-i transmită mesaje de condoleanţe pe pagina lui de Facebook „Un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă! Un exemplu pentru noi toţi! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este un mesaj scris pe pagina lui Mihai de Facebook. (N. Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Fiul unui fost primar din vestul țării a decedat în urma unui accident | 15 mai 2018

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Închisoare cu executare pentru gruparea de proxeneţi

Tribunalul Hunedoara a dat ieri sentinţa în dosarul în care cinci bărbaţi de la noi din judeţ şi din alte...

La doar 55 de ani, fostul şef al Poliţiei Rutiere Hunedoara a plecat dintre noi, în urma unui infarct . Drum bun către stele, Micu Dan!

Cine l-a cunoscut pe Micu Dan-Mircea ştie cât de mult îi plăcea viaţa. Din păcate, a plecat mult prea repede...

Cazul „Părintele Arsenie Boca – marcă înregistrată” ar putea ajunge la DNA

Arădeanul Daniel Gheorghe, reprezentantul în România al companiei engleze care a înregistrat brandul „Părintele Arsenie Boca”, va depune o nouă...

Închide