Actualitate

Fiul fostului prefect Vladu, accidentat grav

03 accident vladu

Sorina Popa

 Fiul fostului prefect de Hunedoara, Cristian Vladu, a fost implicat, joi seara, în jurul orei 20.00, într-un grav accident rutier, pe DN 68 A, la km 23, în afara localităţii Dumbrava, din judeţul Timiş. 

În stare critică
Marius Daniel Vladu, de 20 de ani, conducea un autoturism Dacia Logan. Potrivit comunicatului Poliţiei Timiş, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, acesta a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autotractor, condus regulamentar de I. G. Costel, de 30 ani, din localitatea Berghezoaia, judeţul Maramureş. La rândul său, ziarul “Renaşterea Bănăţeană”, scrie că tânărul a călcat puternic pe pedala de acceleraţie, cu toate că se afla pe o porţiune de drum cu numeroase curbe. “Posesor al permisului de conducere din 2007, Marius Daniel Vladu a considerat că are suficientă experienţă pentru a circula cu viteză, însă la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autotractor, condus regulamentar. În urma accidentului, şoferul Daciei Logan a fost rănit grav, medicii declarându-se rezervaţi asupra stării de sănătate a tânărului. Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de două ore”, scrie Renaşterea Bănăţeană.
Marius Daniel Vladu se află internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului “Casa Austria”, din Timişoara, starea acestuia fiind, ieri, tot critică.
Pe de altă parte, pe site-ul ediţiei on-line a ziarului amintit, câţiva cititori comentau că accidentul s-ar fi produs din vina unui şofer care a intrat în depăşire neregulamentară pe linie continuă, obligându-l pe tânărul hunedorean să facă manevra care a dus la coliziunea cu autovehiculul ce venea din sens opus.

3 comentarii la „Fiul fostului prefect Vladu, accidentat grav

  • Ma intreb ce fel de etica trebuie sa aibe jurnalistul care face ”copy paste” la un articol aparut intro alta…..”publicatie de recunoastere internationala”, mai ales ca pe site-ul respectivei ”publicatii” apar pareri in contra ”parerii” ”scriitorului de succesuri”.
    Unde ati verificat daca stirea si mai ales comentariile lor sau a dvs.sunt obiective? Care sunt cele trei surse care confirma cele publicate de dvs.? Care? Nu cred ca cel care a publicat primul…..si nici cel care publica la ” a doua mana” este manat in demeres de adevar, de buna credinta…si cu greu veti putea demonstra contrariul.
    Pace voua!

  • asa se face jurnalism la noi in tara! se da copy/ paste si gata stirea. cum sa-si miste ei hoitul sa verifice??? mai bine si-l odihnesc in birou. prieteni sunteti niste oameni de nimic!!! lipsa de experienta, ha? stiti voi? ati fost sa verificati? sau mai nou jurnalistii de la noi au puteri supranaturale?

  • Scrieti si voi sa va aflati in seama. Poate fac tuturor celor care scriu sa se afle in seama o surpriza personala in care va fac sa achitati ce meritati ca n-aveti bun simt macar daca nu respect pentru mine care aproape am murit, prost crescutilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.