Firma spaniolă FCC Construccion a donat Spitalului din Simeria 50.000 de euro

27 aprilie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Năstase

În această perioadă, solidaritatea umană este mai importantă ca oricând. Cum spunea un medic celebru de la noi, în lupta împotriva acestui virus, fie pierdem cu toţii, fie câştigăm cu toţii.

O dovadă de solidaritate este şi ajutorul dat de constructorul spaniol FCC Construccion SA spitalului din oraşul Simeria, singura unitate din judeţ aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.
Potrivit managerului Spitalului General Căi Ferate Simeria, Aurelian Bereholschi, constructorul spaniol FCC Construccion, S.A, liderul asocierii care execută lucrările de reabilitare a căii ferate Gurasada – Simeria, a donat unităţii medicale din Simeria suma de 50.000 de euro.
„Banii sunt destinaţi pentru achiziţionarea de materiale şi echipamente pentru contracararea pandemiei de COVID-19. Vom cumpăra materiale, dezinfectanţi, tot ce avem nevoie în lupta contra noului virus. Mulţumim firmei spaniole care ne-a donat aceşti bani, comunitatea locală din Simeria mulţumeşte celor de la FCC Construccion SA. Este important, în aceste zile, să primim ajutor, iar de data asta este vorba de o sumă mare”, a declarat Aurelian Bereholschi, managerul Spitalului General CF Simeria.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. FCC, donație pentru Spitalul CF Simeria, în valoare de 50.000 de euro | 28 aprilie 2020

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a hotărât! Şcolile nu se mai deschid!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, ieri, luni, că şcolile nu se vor mai deschide în acest an de învăţământ.

Handbal feminin. Final Four-ul Ligii Campionilor, mutat la Budapesta

SCM Râmnicu Vâlcea – campioana României la handbal feminin – şi CSM Bucureşti – fostă deţinătoare a titlului continental –...

Accident grav, cu semne de întrebare

O femeie de 40 de ani, din Petroşani, a ajuns cu răni grave la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după...

Închide