Firma Edy Spedition a cerut intrarea în insolvenţă

Salariaţii de la Edy Spedition, societate înfiinţată de brădeanul Alin Popa, mort într-un accident de maşină produs la sfârşitul lunii mai a acestui an, riscă să rămână pe drumuri, după ce compania a cerut intrarea în insolvenţa. Administrator judiciar a fost desemnat firma de reorganizare, lichidare şi administrare Rovigo.
Compania Edy Internaţional Spedition este cel mai mare transportator rutier de pe piaţa locală, cu o flotă de aproape 1.100 de camioane şi are o cifră de afaceri anuală de aproape 70 de milioane de euro. Potrivit Registrului Comerţului, compania Edy Internaţional Spedition are ca acţionari fondul de investiţii Westerham Holding BV cu 17,5 la sută din acţiuni şi Edy Holding BV, cu 82,5 la sută din acţiuni. Insolvenţa Edy Internaţional Spedition a mai fost cerută şi de ING Bank, în calitate de creditor, pe data de 31 iulie, dosar în care este aşteptată o soluţie pe data de 4 septembrie anul curent. Pe data de 16 august ING Bank a cerut insolvenţa şi firmei Edy Logistics, divizia de logistică şi distribuţie a Edy Group. (A. Năstase)

One thought on “Firma Edy Spedition a cerut intrarea în insolvenţă

  • 6 septembrie 2012 la 1:03
    Permalink

    Inainte sa scrieti in toata presa un asemenea articol de ce nu va interesati? nu sunteti profesionisti de niciun fel; ati verificat ce a zis curtea de apel alba iulia ? mai verificati inainte sa scrieti prostii, edyspedition nu este momentan in insolventa, ca exista o cere de insolventa e cu totul altceva dar pana vine o decizie a instantei mai e cale lunga, sa nu uitam ca se poate ajunge pana la inalta curte de casatie si justitie; ar fi bine daca v-ar da in judecata edy pt ca prin asemenea articole ati distrus imaginea acestei companii;

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare