Sport

Final incandescent în SuperLigã

Ciprian Marinuţ

Echipele Pera BMW şi Liverpool au realizat surprizele penultimei etape a „SuperLigii” Campionatului „RealSport” de Fotbal Amatori Deva. În divizia secundă, primele două clasate, Ozana şi Phoenix, au fost ţinute în şah de Liceenii şi Alaska.
 

Salt de două locuri
Liverpool a confirmat evoluţia bună din grupele preliminare şi în „SuperLigă” şi a devenit lideră în grupa A, cu o etapă înainte de final. „Cormoranii deveni” au dispus categoric, scor 4-1, duminică, de principala rivală la şefie, Autonet, şi au urcat de pe locul trei în fotoliul de lideră. Teoretic, Liverpool ar trebui să-şi menţină poziţia, întrucât în runda finală, întâlneşte ultima clasată, iar Autonet are asigurat locul doi, indiferent de rezultatul din ultima etapă.

 

Emoţii cât casa
Performera etapei din week-end este echipa Pera BMW, care a dispus în mod surprinzător, scor 5-4, de dubla campioană Alfa Team Cristur, lidera grupei C. „În primele 10 minute, am jucat tika-taka parcă eram FC Barcelona şi conduceam cu 4-0. Apoi, Alfa Team care a avut toate vedetele în lot a revenit în forţă, astfel că la pauză era 4-2, iar după reluare, a fost 4-3. Imediat, am marcat noi pentru 5-3, iar cu un minut înainte de final Alfa a redus la 5-4 şi a forţat egalarea. Am avut emoţii uriaşe, dar am învins prin golurile marcate de Remus Marta (3), Călin Lazăr şi Dani Iacob. Dacă Avantaje II pierde cu Alfa Team în ultima etapă, iar noi batem pe AVS la peste 30 de goluri diferenţă, urcăm pe locul doi”, a spus Ovidiu Ioiescu, liderul echipei Pera BMW.

Semieşecuri pentru primele clasate
Ocupantele primelor două locuri din „Liga RealSport” (divizia secundă a competiţiei) s-au împiedicat de echipe mai slab cotate. Lidera Ozana a remizat, scor 2-2, cu tinerii de la Liceenii, într-un meci în care ambele echipe au făcut risipă de efort şi au etalat un fotbal bun. La rândul ei, ocupanta locului doi, Phoenix, a fost ţinută în şah de Alaska şi a smuls doar o remiză, scor 3-3. Scorul etapei în „Liga RealSport” l-a realizat D.P.D., care a spulberat cu 11-2 pe Sporting, iar cel mai spectaculos salt l-au reuşit Vulturii, care au urcat de pe locul opt pe şase, după victoria categorică, 9-2, cu Golden Team.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.