Sport

Final de an la superlativ

04 campiona-autobergamo-deva-680x365Ciprian Marinuţ

Autobergamo Deva şi-a asigurat titlul de campioană a turului în Liga I de futsal, după ce a reuşit scorul actualului sezon, 16-2 (6-1), în meciul restanţă de pe teren propriu, cu Muncitorul Reşiţa, disputat miercuri seară.

Multe goluri, trei eliminări
Dincolo de diferenţa de valoare dintre componenţii celor două echipe, diferenţa mare de scor a fost provocată şi de plusul sau minusul valoare oferit de băncile tehnice. Florin Ignat, antrenorul – jucător al celor de la Autobergamo, a impus o disciplină de fier şi şi-a mobilizat echipa să joace ca germanii, astfel că devenii au accelerat în permanenţă şi au insistat să transforme în gol fiecare oportunitate ivită. În schimb, la Viorel Lolea, cel care ocupă banca tehnică a reşiţenilor, s-a văzut încă o dată că e depăşit de situaţie. Gruparea din Banat plăteşte tribut faptului că a „ales” în rolul de tehnician un antrenor fără licenţă care este (ne)recomandat pentru acest post de faptul că… ocupă funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin şi are relaţii de rudenie cu mai marii clubului.
Pentru Autobergamo au marcat C. Matei (5 goluri), Obadă (4 goluri), Manya (3 goluri), Moţ (3 goluri) şi Macingo, în timp ce golurile oaspeţilor au fost înscrise de Collar Alves (2). Cele 18 goluri ale partidei a fost condimentate şi cu trei eliminări, deveanul Cristi Matei fiind eliminat pentru proteste repetate la adresa arbitrajului (care a fost într-adevăr slab), iar reşiţenii Rarinca şi Mitru, pentru cumul de cartonaşe galbene. În urma acestui categoric succes, Autobergamo se menţine pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte, 33, cu Informatica Timişoara.

One thought on “Final de an la superlativ

  • Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura