EvenimentFlash

Filmau violurile cu telefoanele mobile

violatori vata (1)
Nicoleta Popa 

Trei tineri din Vaţa de Jos, printre care şi un minor, sunt cercetaţi de ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara pentru viol, pornografie infantilă prin sisteme informatice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Tribunalul Hunedoara a emis aseară mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru doi dintre ei.  

O şantajau pe fată
Cei trei sunt acuzaţi că în 25 iulie 2009 au violat o fată de 14 ani. Totodată, aceştia au înregistrat, fiecare, cu telefonul mobil, actele sexuale. „Violurile se petreceau într-o pădure de la marginea municipiului Brad. Cei trei filmau actele de viol şi o şantajau pe fată cu înregistrările, în primul rând, ca să nu depună plângere la poliţie, iar în al doilea rând, ca să mai întreţină relaţii sexuale cu ei”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful SCCO Hunedoara.
Cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au găsit la inculpaţi telefoane mobile, pe care erau înregistrate scenele de viol. La unul dintre acuzaţi, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită şi o puşcă de vânătoare, confecţionată artizanal şi muniţie. Tânărul de 29 de ani, B.C.N., este astfel cercetat şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.
În ceea ce îl priveşte pe inculpatul minor, a fost luată măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi bărbaţi, cu vârsta de 29, respectiv 20 de ani, riscă închisoare de până la 25 de ani, iar minorul poate fi condamnat la 12,5 ani de puşcărie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura