Fiica primarului Hunedoarei luptă în prima linie împotriva COVID-19: Aşa tată, aşa fiică!

25 martie 2020 | 9 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Poveştile nu sunt numai triste în această perioadă. Şi, aşa cum este firesc, apar şi oameni care, deşi nu sunt toată ziua la televizor, sunt în prima linie, ne ajută, ne vindecă şi ne dau speranţă că vom trece peste această nenorocire.

Ea la spital, soţul şi fiica, departe, la ţară
Giorgiana Bobouţanu (foto) este medic la ATI la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Nu a împlinit nici 33 de ani. Şi, în aceste zile, săptămâni dificile, a ştiut că e nevoie de ea pe baricade, renunţând să-şi vadă fiica şi soţul, pentru a nu le periclita viaţa. Pentru că ea este în prima linie, este printre cei care luptă să ieşim din această criză. Giorgiana este fiica primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu. Tânăra a ales să rămână să lucreze la spitalul din Timişoara, iar familia, soţul şi fiica sa au venit la Hunedoara, pentru a nu se infecta, în caz că Giorgiana va lua virusul de la vreun pacient.

„Mă rog în fiecare zi să fie bine”
Edilul şef din Hunedoara spune că îşi susţine fata şi este convins că decizia ei, de a-şi face meseria în continuare, este corectă.
„Ne aflăm într-o situaţie dificilă. Fata mea lucrează la spitalul din Timişoara, practic este în linia întâi de luptă cu acest fatidic virus. Fetiţa şi soţul ei, împreuna cu soţia mea şi băiatul sunt «izolaţi» în casa de la ţară. Eu sunt în Hunedoara, sunt şi eu pe baricade. Dar nu avem ce face. Giorgiana poate intra în contact cu bolnavii infestaţi, iar eu pot intra, independent de voinţa mea, cu oameni potenţial pozitiv asimptomatici! Mă rog în fiecare zi să fie bine şi să nu aibă parte de evenimente nefericite, mai ales că o cunosc cât de implicată este”, a declarat primarul municipiului Hunedoara pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
„Ştim cu toţii că suntem greu încercaţi acum. Noi, medicii din linia întâi, trebuie să ducem o luptă cu o boală necunoscută. Noi, echipa ATI, vă cerem să respectaţi regulile. Poţi şi tu să ajuţi, stai acasă”, a transmis hunedoreanca Giorgiana Bobouţanu.

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cosmin spune:

  Lasa lauda model Stalinist

 2. cosmin spune:

  Tine fata acasa nu o trimite la razboi

 3. florin spune:

  si a pastrat numele sau blegul de sot l a luat dupa ea, frumos nume bou la patrat

 4. sandu spune:

  ziar psd-ist pe fata sa te lauzi asa ca nerodul de parca ar fi singurul pe lume in situatia asta, mie greata

 5. Miorlau spune:

  Ce laba de titlu! Doamna Urina Popa nu se desminte. Papacioasa sefa!

 6. Postac spune:

  @florin, comentariul tău, ca de obicei, este o mizerie. Cât de josnic trebuie să fii ca să scrii așa ceva despre nume. Poți să fii de acord sau nu fondul articolului dar ce reproșezi numelui?

 7. Benedek Istvan spune:

  Ce linge Sorinuta, nu degeaba o primit gagicu-su contractul pentru refacerea gradinitii din OM…

 8. Gigi Constantin spune:

  În decembrie eram în vama Nădlag,mi se stricase mașina și domnita fica primarului tocmai întra în tara cu mașina primăriei,condusa de șoferul primarului. I-am rugat sa ma ducă și pe mine acasă la Hunedoara spunându-le ce am patit. Iar șoferul ma întreabă dacă știu cine este primar la HD. Știam ca este tata pasagerei, dar am simțit răutatea și sufletul lor rece și ca nu ma vor lua cu ei. Și nu le-am răspuns ca știu cine este,deoarece pentru mine era un NIMENI.

 9. Adrian spune:

  Sa va fie rusine sa spuneti asemenea lucruri despre o persoana care-si face meseria. De asta o ducem rau ca tara si neam. Ca avem o mentalitate de rahat !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Trei hunedoreni sunt cercetaţi penal, unul pentru conducere în stare de ebrietate, altul pentru că maşina nu era înmatriculată, iar...

S-a îmbătat şi şi-a luat concubina la bătaie

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Baru au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată.

Trei răniţi după o pătrundere pe contrasens

Accidentul rutier a avut loc în municipiul Hunedoara, trei autoturisme fiind implicate. Cei trei şoferi au suferit răni, iar vinovat...

Închide