FlashSport

Fie-le retrogradarea uşoară!

Mureşul Deva a pierdut, scor 1-2, meciul de acasă cu lidera FCM Tg. Mureş şi s-a „îngropat” în eşalonul trei. Principalele cauze ale eşecului din acest meci şi din întreg campionatul au fost apatia şi mentalitatea deficitară ale jucătorilor şi antrenorilor, deşi clubul devean nu s-a confruntat cu probleme financiare atât de mari, ca alte echipe care s-au salvat (ex. FC Baia Mare, UTA etc).

„Cuţit” înfipt de Biţiş

Verdictul final în privinţa retrogradării a fost dat de fostul fotbalist al Mureşului, Alin Biţiş, care activează acum la FCM Tg. Mureş. Biţiş a fost cel mai bun om al partidei de sâmbătă, de la Deva, fiind co-autor la ambele goluri, care au dus echipa sa în prima Ligă şi au băgat Mureşul în eşalonul trei.

În minutul 23, zvârluga Biţiş a fost faultat în careu de Goia, arbitrul a dictat penalty, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Stere. În minutul 42, tot Biţiş a driblat câţiva adversari pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Stere a înscris cu latul pe lângă portarul Moldovan: 0-2. Mureşul a reacţionat abia în ultimul minut, când Furdean (90) a punctat cu un şut sub transversală: 1-2.

Barbu a demisionat la pauză

Ca o dovadă a lipsei totale de ataşament a antrenorilor şi jucătorilor faţă de Mureşul Deva, în pauza meciului, tehnicianul Gheorghe Barbu şi-a dat demisia şi a plecat de la stadion. Barbu a fost contestat de fani pe toată durata primei reprize, ei cerându-i de nenumărate ori demisia. Gheorghe Barbu a venit la Deva în urmă cu patru ani, fiind cel mai longeviv tehnician din Liga a II-a.

Sărbătoarea promovării

De parcă durerea retrogradării nu ar fi fost suficientă pentru puţinii suporteri deveni, jucătorii şi susţinătorii echipei FCM au sărbătorit pe Stadionul „Cetate”, revenirea oraşului Tg. Mureş în Liga I, după o pauză de 18 ani. „Portocaliii” au încins o horă a bucuriei, după care l-au purtat pe braţe şi aruncat în sus pe managerul general, Claudiu Maior. Punctul culminant a fost atins atunci când jucătorii au ajuns în faţa tribunei unde se aflau propriii suporteri, împreună cu care au scandat numele echipei. Toţi jucătorii şi-au aruncat tricourile în tribună, unii chiar şi şorturile. Cei aproximativ 500 de suporteri au scandat numele tuturor jucătorilor şi a antrenorului Adrian Falub. (C. Marinuţ)

2 comentarii la „Fie-le retrogradarea uşoară!

  • Barbu a plecat la pauza sa ia cascavalu… Blat pe fataaa… Chiar ne crede prosti barbu asta. O sa vina acum sa zica ca el a plecat doar ca sa joace jucatorii mai bine fara el… Macar de ar pleca definitiv, ca anul asta si-a facut suma din blaturi.

  • dar,inainte sa plece,sa nu uita sa-si i-a gloabele pe care le-a adus cu el,sa mance o paine la deva.si,sunt cativa care nu merita sa joace nici in liga 5.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura