Fetiţă de şapte ani, rănită într-un accident produs de mama sa

Copila se afla în maşina condusă de mama sa şi, din fericire, este în afara pericolului. Autoturismul a fost lovit de un TIR, după ce mama ei a făcut o manevră greşită.
„Poliţia municipiului Deva a fost se­sizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la pro­du­cerea unui eveniment rutier în in­ter­secţia în sens giratoriu a DN 7 cu DJ 687. Po­li­ţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că o femeie, în vârstă de 40 ani, din locali­tatea Călan, în timp ce conducea un auto­turism din direcţia Simeria spre Deva, la intersecţia în sens giratoriu a DN 7 cu DJ 687, circulând pe banda doua, nu s-a asi­gurat la schimbarea benzii de cir­cu­laţie şi a direcţiei de mers, a efectuat viraj dreap­ta cu intenţia de a ieşi din sensul giratoriu spre municipiul Deva, îm­pre­jurare în care a fost acroşată de un tir”, a informat IPJ Hunedoara. Copila rănită a fost trans­por­tată cu ambulanţa la spital. Ambilor con­ducători auto le-au fost re­col­tate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pen­tru infrac­ţiunea de vătămare corporală din culpă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Stâlcit în bătaie de tata socru

Conflictul în urma căruia un bărbat din Ţara Haţegului a fost bătut cu bâta şi călcat în picioare de doi

Revine Festivalul „Opera Nights”!

Manifestarea culturală care s-a bucurat până acum de un numeros public nu s-a mai putut ţine din cauza pandemiei de

Absolvenţii, aşteptaţi să ia şomajul ­nu să se angajeze

Adriana Năstase Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara anunţă că ab­solvenţii promoţiei 2021 au la dispoziţie 60

Închide