Fetiţă de 9 ani lovită pe trecerea de pietoni

24 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Vinovat de rănirea copilei este un petroşănean de 46 de ani. În loc să anunţe accidentul, individul a încercat să o convingă pe mama copilei să nu sesizeze autorităţile. Aproape că a şi reuşit, însă cu medicii de la UPU Petroşani nu i-a mai mers.

”Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de către personalul medical că la urgenţa unităţii medicale din localitate s-a prezentat o minoră, victimă a unui accident rutier”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat conducea un autoturism pe Strada Aviatorilor, din Petroşani, iar în zona Pieţei Dacia, a lovit-o pe copila aflată pe trecerea pentru pietoni. După incident, individul a luat fetiţa şi a dus-o acasă la ea. Apoi, împreună cu mama ei, au mers la U.P.U. Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală şoferului vinovat. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlharii au fost arestaţi preventiv

Magistraţii Judecătoriei Deva au admis cererea procurorilor cu privire la arestarea a cinci persoane acuzate că au bătut şi tâlhărit...

Intervenţie salvatoare a unui paramedic din Orăştie

Salvatorul se afla în timpul liber şi s-a nimerit în zona unde o femeie a fost grav accidentată. Se întâmpla...

Deva Performing Arts 2019

În perioada 5-12 mai 2019 Teatrul de Artă Deva vă invită la a doua ediţie a Festivalului Deva Performing Arts....

Închide