Femeile din Deva vor primi de 8 Martie, pe stradă, câte un buchet de micoze

19 februarie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Întrebarea cu schepsis

Întrebare:
La propunerea primarului, Consiliul local al municipiului Deva a alocat două milioane de lei din bugetul local, pentru a cumpăra câteva mii de buchete de micoze, care vor fi oferite de grupuri de tineri, de 8 Martie, tuturor femeilor întâlnite pe stradă. Ce părere aveţi despre această iniţiativă şi despre suma alocată?

Ionel Avram1. Ionel Avram, 56 ani, pensionar, Ormindea:
O mică atenţie pentru sexul frumos este întotdeauna binevenită. Suma e cam mărişoară, dar e bine că se gândesc la femei.

Anca Vladislav2. Anca Vladislav, 18 ani, elevă, Deva:
Iniţiativa este bună, să le dea la femei câte un buchet de micoze, dar suma este prea mare. Dacă mă gândesc mai bine, pot să vă spun că şi mie mi-ar plăcea să primesc flori pe stradă, ar fi o surpriză plăcută.

Mario Andre3. Mario Andreşescu, 38 ani, decorator, Deva:
Am o părere foarte bună, pentru că este un gest foarte frumos. Este bine că se face aşa ceva, dincolo de interesele personale ale unora. Cred că micozele sunt potrivite, că doar nu o să cumpere coroane sau jerbe să le dea la cei care nu mai sunt printre noi. Să ştiţi că şi în alte ţări se face la fel.

Amalia Heghedus4. Amalia Heghedus, 50 ani, casnică, Deva:
Părerea mea este că orice femeie are dreptul să primească o atenţie, măcar o singură dată în an. Se cheltuie bani şi pentru alte lucruri care nu se merită, cum ar fi excursiile sau alte ocazii organizate din bani publici.

Tiberiu Crisan5. Tiberiu Crişan, 27 ani, apicultor, Simeria:
Într-un fel e bine, dar suma e prea mare totuşi. Ar putea să le cumpere mai bine câte o ciocolată.

Gabriel Tabus6. Gabriel Tăbuş, 38 ani, administrator, Deva:
Ziceţi că  primarul vrea să le dea la oameni micoze? Ar fi dezastru pe stradă! Micozele nu sunt flori, sunt o formă de boală a pielii.

Explicaţie:
Micoză – nume generic dat bolilor infecţioase provocate de ciuperci microscopice; microsporie. Boală infecţioasă şi contagioasă a plantelor, provocată de ciuperci parazite. (Conform DEX)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moțu' spune:

    Când te gândești că îngrămădiții aștia au drept de vot te apucă groaza! Proștii sunt mai periculoși decât ticăloșii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii 20.02.2015

Obligate de concurenţa maximă dintre ele, marile lanţuri de hypermarketuri au în fiecare săptămână tot felul de produse aflate în...

Victorie contra Turciei

Reprezentativa de futsal a României, cu patru jucători de la Autobergamo Deva în lot, a câştigat primul meci amical din...

Bulina albă 20.02.2015

Adrian Liga, directorul Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva Pentru că instituţia pe care o conduce a câştigat pentru al 11-lea...

Închide