Femeie tâlhărită de doi adolescenţi

28 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie care aştepta microbuzul într-o staţie din municipiul Vulcan, a fost lovită şi lăsată fără poşetă. Tâlharii sunt doi minori din localitate.

Potrivit poliţiştilor din municipiul Vulcan, incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21:50, iar victima, o femeie de 46 de ani, se afla în staţia de autobuz din zona Unic. Doi tineri s-au îndreptat spre ea, au lovit-o şi i-au furat geanta în care avea un telefon mobil şi un portofel, cu actele de identitate, carduri bancare şi 25 de lei.
”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan (cu sprijinul unor martori oculari) au identificat în scurt timp doi minori, în vârstă de 15 şi 16 ani, din localitate, faţă de care se vor efectua cercetări în legătură cu fapta reclamată. Minorul în vârstă de 15 ani a fost condus la sediul unităţii, asupra acestuia fiind găsit şi portofelul părţii vătămate”, a precizat IPJ Hunedoara. Adolescentul de 16 ani este căutat de poliţişti, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
TIR răsturnat pe serpentinele de la Merişor

Accidentul rutier a avut loc ieri dimineaţă, pe DN 66, în localitatea Merişor. Şoferul unui TIR a intrat cu viteză...

Hoţ de lemn depistat de poliţişti

Un bărbat de 27 de ani, din Densuş, a intrat în atenţia poliţiştilor după ce a tăiat fără drept opt...

Încă un urmărit de autorităţile austriece a fost prins la Deva

Poliţiştii din Deva au reuşit, în urma unei acţiuni, să prindă un devean în vârstă de 38 de ani, pe...

Închide