Femeie sfâşiată de câini

Carmen Cosman

O angajată a Preparaţiei Coroieşti a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu multiple plăgi, după ce a fost atacată şi muşcată de cel puţin 10 câini, din incinta unităţii unde lucrează.
Iniţial, femeia în vârstă de 46 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal Vulcan, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă, iar de aici, a fost transportată la Petroşani. Managerul Spitalului de Urgenţă Petroşani, dr. Alin Vasilescu, a declarat că victima este stabilă şi se află internată la Secţia de Chirurgie Plastică. “S-a făcut toaletarea plăgilor şi, acolo unde a fost nevoie, acestea au fost suturate”, a declarat Vasilescu. Acesta spune că, în momentul în care a ajuns la spitalul din Petroşani, femeia prezenta multiple plăgi muşcate. Conform primelor informaţii, câinii care au atacat-o pe femeie şi au muşcat-o aparţin unei societăţi care desfăşoară activităţi pe platforma Preparaţiei Coroieşti.
Primarul municipiului Vulcan, pe raza căruia s-a întâmplat incidentul, spune că nu poate interveni în curtea societăţii. „Ştiu despre incident, dar, din păcate, noi în curtea unităţii miniere nu ne putem băga să adunăm maidanezii”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.