Femeie gravidă, rănită într-un accident rutier la Pui

13 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Cinci persoane au fost rănite, printre care o femeie gravidă, într-un accident rutier petrecut ieri, 13 iunie, pe DN 66, în zona localităţii Pui.
Din datele IPJ Hunedoara, un şofer de 52 de ani, din Vulcan, care se deplasa dinspre Haţeg spre Petroşani, pe o porţiune de drum în aliniament, a pătruns parţial pe contrasens şi s-a tamponat cu o maşină care circula din sens opus. Maşina era condusă de un bărbat de 59 de ani, tot din Vulcan.
În urma accidentului, cei doi conducători auto, alţi doi bărbaţi, de 34 şi 47 de ani, pasageri în autoutilitară şi o femeie însărcinată, în vârstă de 28 de ani, pasageră în autoturism, au fost răniţi. Victimele au fost duse la Spitalul din Petroşani. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, femeia gravidă suferise un traumatism cranio-cerebral acut şi traumatisme la mâini şi la picioare. Medicii petroşăneni au constatat că sarcina nu a fost afectată, totuşi, pentru siguranţa pacientei, au decis transferarea ei, cu elicopterul, la un spital din Timişoara. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Robert Dan & Co, la un pas de sentinţă

Tribunalul Hunedoara a încheiat judecarea procesului în care ex-viceprimarul municipiului Hunedoara, Robert Dan (foto), fosta sa soţie, Alexandrina Coşăreanu şi...

Justiţia trebuie făcută corect şi în România

În Constituţia României, stă scris în mod cât se poate de clar, la articolul 124, că “Justiţia se înfăptuieşte în...

Petru Drăgoescu a pierdut procesul cu ANI

Fostul director al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului (SNÎMVJ) şi consilier local la Petroşani, Petru Drăgoescu (foto), a...

Închide