Actualitate

Femeie dispărută fără urmă de o săptămână

O femeie de 40 de ani, Liliana Maria Sânjorzan (foto), din Geoagiu-Băi, este căutată de aproape o săptămână de poliţişti, dar fără nici un rezultat. Dispariţia femeii a fost anunţată la poliţie de soţul ei, în 16 august. Acesta le-a spus oamenilor legii că femeia a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu s-a mai întors.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că femeia a plecat de acasă fiind însoţită de cumnata sa, care a condus-o până la staţia de autobuz de la ieşire din satul Aurel Vlaicu, la intersecţia cu DN7. La plecare, aceasta avea asupra sa o geantă mare de voiaj, de culoare vişinie, în care se aflau mai multe haine, despre care a afirmat că le duce la Orăştie pentru a fi împărţite oamenilor săraci, o geantă de culoare mov şi o borsetă de culoare neagră în care îşi păstra, de obicei, actele de identitate. În momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu un tricou alb, o fustă lungă până la glezne, iar în picioare purta saboţi.
Liliana Maria Sânjorzan a fost dată în urmărire naţională, iar persoanele care deţin date despre locul în care s-ar putea afla sunt rugate să sune la 112. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura