Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Victima de 56 de ani, din municipiul Deva, a fost lovită în plin în timp ce tra­versa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.
Potrivit medicului Călin Dumitrescu, pur­tătorul de cuvânt al Serviciului Ju­de­ţean de Ambulanţă Hunedoara, femeia rănită era conştientă, agitată şi prezenta un traumatism cranian cu plaga frontală, contuzie bazin şi fractură glezna stângă. A fost stabilizată la faţa locului şi trans­portată la UPU Deva pentru investigaţii de specialitate. Accidentul rutier a avut loc în zona Baroului de avocaţi din Deva, iar şoferul vinovat este un tânăr spun poliţiştii. „Un tânăr care conducea un auto­turism pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Deva, în zona unei treceri pen­tru pietoni, a surprins şi accidentat grav o femeie (…) care a încercat să traverseze strada. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare cor­po­rală din culpă”, a informat IPJ Hunedoara. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-au venit de hac piromanului. L-au băgat în puşcărie

Maximilian Gânju Mai mulţi săteni din Rişculiţa au răsuflat uşu­raţi după ce consăteanul lor pus pe răz­bunare a fost închis.

Şofer băut, urmărit ca-n filme de poliţiştii deveni

Maximilian Gânju Şoferul fugar nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi, în încercarea sa de a scăpa de echipajul care-l

Lemn tăiat ilegal, descoperit la o firmă din Petrila

Societatea prinsă în ilegalitate a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei iar lemnul deţinut ilegal

Închide