Sport

Favoritele se distanţează în Liga a IV-a

Primele trei clasate în principalul eşalon fotbalistic hunedorean au luat un mic avans faţă de restul plutonului, cu cinci etape înainte de finalul turului. Atât CS Hunedoara, liderul clasamentului, cât şi Inter Petrila şi Retezatul Haţeg au obţinut victorii categorice în ultima rundă.

Campioana en-titre, victorie pentru antrenor
CS Hunedoara s-a impus fără probleme pe terenul Minerului Uricani, deşi la pauză conducea doar cu 1-0. Gruparea pregătită de Mircea Alic jr. s-a dezlănţuit în finalul meciului, punctând de trei ori în ultimele 12 minute. Inter Petrila i-a oferit un cadou frumos antrenorului Adrian Câmpean, cu ocazia zilei acestuia de naştere, şi a învins la scor de tenis pe CSM Vulcan. Campioana en-titre a rămas la egalitate de puncte cu CS Hunedoara, dar în etapa viitoare va sta. Retezatul Haţeg nu a avut milă de „junii” de la CNS Cetate II Deva, în poarta cărora a marcat de şapte ori. Pentru echipa antrenată de Flaviu Itul vine momentul adevărului, urmând să joace în etapa viitoare pe terenul liderului.

Hercules a câştigat derbiul orgoliilor
Deşi altădată era un derbi pentru titlu, duelul Hercules Lupeni – Şoimul Băiţa a ajuns o partidă de pluton. Gazdele s-au impus la limită, scor 2-1, după ce au marcat în finalul primei părţi şi debutul celei de-a doua. Şoimul a redus din diferenţă în finalul partidei. Scorul etapei l-a reuşit Aurul Brad, care s-a impus cu 8-1 în faţa Universităţii Petroşani iar Victoria Călan a întrerupt seria negativă, câştigând duelul cu Jiul Petroşani. După aproape o lună de la precedentul succes, Aurul Certej a câştigat din nou, impunându-se în faţa Daciei Orăştie.
Liga a IV-a, etapa a X-a
Minerul Uricani – CS Hunedoara 0-5
Inter Petrila – CSM Vulcan 6-0
Retezatul Haţeg – CNS Cetate II Deva 7-0
Hercules Lupeni – Şoimul Băiţa 2-1
Aurul Brad – Universitatea Petroşani 8-1
Victoria Călan – Jiul Petroşani 3-1
Aurul Certej – Dacia Orăştie 4-2
Gloria Geoagiu a stat

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura