Sport

Favorite la victorii pe linie

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi CFR Simeria joacă, acasă, cu echipe mai slab clasate, iar Jiul Petroşani întâlneşte, în deplasare, una dintre codaşele clasamentului, astfel că toate cele trei grupări hunedorene din Liga a III-a sunt favorite la obţinerea victoriei. Cele trei meciuri se dispută, azi, cu începere de la ora 15.
Accesibil, dar nu simplu
Alb-albaştrii (locul 6) sunt în căutarea victoriei după două remize albe. Teoretic, trupa antrenată de Aurel Şunda are prima şansă în faţa nou-promovatei Flacăra Făget (locul 11), însă pentru cele trei puncte puse în joc, va fi serios de muncă. Hunedorenii au arătat că au probleme în faţa defensivelor aglomerate, aşa că vor fi obligaţi să caute noi soluţii pentru acest tip de adversar, întrucât în ultimele două etape n-au marcat. Apoi, Flacăra are şi destul tupeu ofensiv. Echipa din Făget i-a ars pe cei de la Jiul chiar la Petroşani şi se află pe locul doi, la egalitate cu trei echipe din „careul de aşi”, în clasamentul golurilor marcate, având 14 reuşite. Chiar şi aşa, FC Hunedoara e obligată să câştige, pentru a menţine contactul cu plutonul fruntaş.
CFR Simeria (locul 8) porneşte şi ea cu prima şansă în faţa celor de la Naţional Sebiş (locul 9). Feroviarii stau mai bine în clasament şi au avantajul dat de terenul propriu şi de seria de rezultate pozitive din ultimele etape. Totuşi, nu trebuie uitat că arădenii au ţinut în şah pe FC Hunedoara, scor 0-0, acum două etape, chiar sub furnale. Antrenorul Marius Opric are misiunea de a-şi avertiza echipa de capcanele defensivei aglomerate a arădenilor şi de a pregăti soluţii pentru desfacerea acesteia.
Obligaţi să obţină gloria
Jiul Petroşani (locul 10) a depăşit startul slab de campionat şi a mers aproape perfect în ultimele trei etape. Elevii lui Marin Tudorache au obţinut două victorii şi o remiză în faţa a două lidere (ACS Recaş şi Millenium Giarmata) şi a echipei cu cel mai bun atac (FC Timişoara II). Pentru a nu da cu piciorul acestui parcurs excelent, alb-negrii sunt obligaţi să învingă pe terenul codaşei Gloria Arad (locul 14) şi să urce cu hotărâre spre partea superioară a clasamentului.

One thought on “Favorite la victorii pe linie

  • Am fost la meci ,CFR a invins cu 1-0 ,prin golul marcat de Lintaru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura