Favorite la victorii pe linie

21 octombrie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi CFR Simeria joacă, acasă, cu echipe mai slab clasate, iar Jiul Petroşani întâlneşte, în deplasare, una dintre codaşele clasamentului, astfel că toate cele trei grupări hunedorene din Liga a III-a sunt favorite la obţinerea victoriei. Cele trei meciuri se dispută, azi, cu începere de la ora 15.
Accesibil, dar nu simplu
Alb-albaştrii (locul 6) sunt în căutarea victoriei după două remize albe. Teoretic, trupa antrenată de Aurel Şunda are prima şansă în faţa nou-promovatei Flacăra Făget (locul 11), însă pentru cele trei puncte puse în joc, va fi serios de muncă. Hunedorenii au arătat că au probleme în faţa defensivelor aglomerate, aşa că vor fi obligaţi să caute noi soluţii pentru acest tip de adversar, întrucât în ultimele două etape n-au marcat. Apoi, Flacăra are şi destul tupeu ofensiv. Echipa din Făget i-a ars pe cei de la Jiul chiar la Petroşani şi se află pe locul doi, la egalitate cu trei echipe din „careul de aşi”, în clasamentul golurilor marcate, având 14 reuşite. Chiar şi aşa, FC Hunedoara e obligată să câştige, pentru a menţine contactul cu plutonul fruntaş.
CFR Simeria (locul 8) porneşte şi ea cu prima şansă în faţa celor de la Naţional Sebiş (locul 9). Feroviarii stau mai bine în clasament şi au avantajul dat de terenul propriu şi de seria de rezultate pozitive din ultimele etape. Totuşi, nu trebuie uitat că arădenii au ţinut în şah pe FC Hunedoara, scor 0-0, acum două etape, chiar sub furnale. Antrenorul Marius Opric are misiunea de a-şi avertiza echipa de capcanele defensivei aglomerate a arădenilor şi de a pregăti soluţii pentru desfacerea acesteia.
Obligaţi să obţină gloria
Jiul Petroşani (locul 10) a depăşit startul slab de campionat şi a mers aproape perfect în ultimele trei etape. Elevii lui Marin Tudorache au obţinut două victorii şi o remiză în faţa a două lidere (ACS Recaş şi Millenium Giarmata) şi a echipei cu cel mai bun atac (FC Timişoara II). Pentru a nu da cu piciorul acestui parcurs excelent, alb-negrii sunt obligaţi să învingă pe terenul codaşei Gloria Arad (locul 14) şi să urce cu hotărâre spre partea superioară a clasamentului.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. nelu spune:

    Am fost la meci ,CFR a invins cu 1-0 ,prin golul marcat de Lintaru

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnaţi, dar puşi în libertate

Traficanţii de minori din Valea Jiului au uşurat munca instanţei de judecată, recunoscându-şi faptele. Inculpaţii au fost condamnaţi la câte...

Cultură de canabis în apartament

Un traficant de droguri din Hunedoara a ajuns în spatele gratiilor, după ce poliţiştii au găsit în camera lui o...

Noul agent secret român – Recenzorul!

Mă uit la emisiunea unui post TV local. Invitat: directorul executiv al Direcţiei Judeţene de Statistică Hunedoara, Benoni Bădescu. Tema...

Închide