Întrebarea cu schepsis

Fata Morgana a fost angajată la Consiliul Judeţean Hunedoara

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, la nici o lună de când a fost ales, a angajat-o pe Fata Morgana pe postul de şef al Departamentului de Comunicare şi Relaţii cu Publicul, pe un salariu de peste 5.000 lei pe lună, deşi aceasta nu are pregătirea necesară pentru un asemenea post. Ce părere aveţi despre dovada de nepotism a noului preşedinte? Credeţi că este o alegere bună?

Remus Giuroiu1. Remus Giuroiu, 33 ani, Uricani, şomer
Nu mi se pare normal, dacă avea o altă meserie… De la manele la Consiliul Judeţean, nu ar fi o idee prea bună. Salariul nu contează, că şi eu câştig mult, da să aibă pregătire.

Alexandru Todericiu2. Alexandru Todericiu, 22 ani, Deva, şomer
Da au o relaţie de rudenie??? Oricum, toate sunt pe nepotism. Chiar acum am văzut un parlamentar care şi-a angajat soţia cu el în birou… Nu este normal ce se întâmplă, dacă nu poţi să îi dobori, trebuie să te alături lor… Probabil primeşte anumite favoruri, nu ai ce să le faci.

Yura Vanya3. Yura Vanya, 28 ani, Deva, agent pază
Să lucreze pe şapte milioane jumate, să vadă cum este să lucrezi şi să trăieşti ca şi noi. Nu sunt de acord.

Magdalena Vechiu4. Magdalena Vechiu, 24 ani, Deva, operator cablaje
Mi se pare total deplasat ce face. Mai bine mă angaja pe mine, că şi eu mă descurcam. Este o dovadă de nesimţire. Eu muncesc pentru şapte milioane pe lună, dar dacă fata arată bine…

Tatiana Tatiana5. Tatiana Tatiana, 58 ani, Deva, oficiant poştă
Păi dacă este Fata Morgana, nici nu are nevoie de pregătire. Astea răzbat oricum, fără nici un dubiu.

Explicaţie:
Fata Morgana – fenomen optic frecvent în regiunile calde, datorită căruia imaginile obiectelor aflate la (sau dincolo de) orizont, apar ca şi cum s-ar reflecta într-o apă; apariţie înşelătoare, iluzie trecătoare (Conform DEX).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.