Fără servicii medicale de îngrijire la domiciliu

Din septembrie 2018, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara anunţă că a întrerupt contractele cu furnizorii de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu.
„Urmare deciziei celor doi furnizori de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu de a întrerupe derularea contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, începând cu data de 1 septembrie 2018, CAS Hunedoara nu se va mai afla în relaţie contractuală cu nici un furnizor de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu. În etapa de contractare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale derulată în luna aprilie 2018, au intrat în contract cu CAS Hunedoara doi furnizori de servicii medicale de îngrijiri la domiciliu, SC Centrul Medical Laserterapie SRL şi Asociaţia AXED. Primul a solicitat încetarea contractului de furnizare de servicii medicale de îngrijiri la domiciliu începând cu data de 1 august. Totodată, Asociaţia AXED a cerut încetarea contractului începând cu data de 1 septembrie.
Menţionăm că ambii furnizori au solicitat încetarea contractului cu CAS Hunedoara invocând atât dificultăţi economice cât şi deficit de personal medico-sanitar specializat în acordarea serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu”, se arată într-un comunicat al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.