Politica si administratie

Facturile Apa Serv Valea Jiului pot fi achitate on-line

05 costel-avram  Maximilian Gânju

Apa Serv Valea Jiului a implementat serviciul de plată on-line a facturilor emise consumatorilor, iar din această primăvară, clienţii gospodăriilor individuale vor putea să-şi comunice consumul lunar de apă tot interactiv.

Serviciul de plată direct din faţa calculatorului, implementat de operatorul de apă şi canal din Valea Jiului, SC Apa Serv, a devenit funcţional de ieri, iar clienţii au la dispoziţie acum trei metode de plată a facturilor. Pe lângă cea clasică, adică la ghişeele societăţii din toate localităţile Văii Jiului, Apa Serv a implementat anul trecut şi plata prin bancă sau sistemele pay-point.
„Am făcut încă de anul trecut o promisiune consumatorilor, că vom pune la dispoziţia lor şi plata on-line, iar de astăzi (n.r.-ieri) serviciul este disponibil şi funcţional. În acest fel, ne aliniem cerinţelor clienţilor, la fel ca şi alţi mari furnizori de utilităţi. Tot din acest an, începând cu 1 martie, vom implementa şi serviciul de comunicare a consumului de către consumatorii de la case, iar pentru cei de la apartamente, unde sunt şi apometre de scară, se lucrează la un sistem. Consumul va fi comunicat, lunar, prin Internet, iar noi vom trimite factura prin e-mail clienţilor şi ei o vor putea achita din faţa calculatorului dacă vor dori acest lucru. O dată pe trimestru vom face o citire în teren pentru a regla consumul”, a declarat Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Totodată, operatorul de apă lucrează şi la o aplicaţie prin care să transmită consumatorilor şi prin intermediul mesajelor de tip sms toate restricţiile zilnice impuse de avarii sau alte operaţiuni de întreţinere.
Conducerea societăţii şi-a prezentat la lansarea serviciului de plată on-line şi câteva dintre obiectivele pe acest an. Astfel, Apa Serv Valea Jiului are ca principal obiectiv demararea celei de-a doua etape a proiectului european prin care se modernizează infrastructura de distribuţie a societăţii. „Proiectul Apa Serv Valea Jiului este în primele cinci din Europa pe segmentul acesta de proiecte cu finanţare europeană şi pe primul loc în România. Este o mândrie pentru noi, este o muncă de echipă şi cu beneficii extrem de importante pentru Valea Jiului”, a mai declarat directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

One thought on “Facturile Apa Serv Valea Jiului pot fi achitate on-line

  • Pe dracu ca am stat o ora și 20 de minute la rand la ghișeu sa plătesc factura la apa ca era un singur ghișeu deschis. Majoritatea din rand erau bătrâni în mare parte pensionari asa ca sa vedeți cum vor plăti ăștia on line facturile care habar nu au să intre pe internet.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura