Actualitate

Fabrica de cărămizi din Baru, călcată de hoți

Suspecții au furat mai multe cabluri electrice, însă polițiștii i-au prins după o ur­mărire din Baru Mare și până la Pui.
„În jurul orei 05:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au prins în flagrant 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 46 de ani, din municipiul Hunedoara, care au pă­truns într-o clădire ce aparține unei societăți comerciale din comuna Baru, de unde au sustras cabluri electrice. Imediat după co­mi­terea faptei, bărbaţii au părăsit incinta so­cie­tății cu o autoutilitară, deplasându-se în di­recția Baru-Hațeg, fiind urmăriți și opriți de poliţişti în localitatea Pui. În urma controlului, în autoutilitară au fost găsite mai multe seg­mente de cablu electric, motiv pentru care cei cinci au fost conduși la sediul Poliției Hațeg, pentru audieri”, a informat IPJ Hu­ne­doara. Polițiștii au întocmit dosar penal pri­vind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar prejudiciul cauzat fostei fabrici se ridică la aproximativ 30.000 de lei.
Faţă de cei în cauză, polițiștii au emis or­do­nanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, bărbaţii urmând a fi prezentaţi pro­cu­ro­rilor pe lângă Judecătoria Hațeg. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura