Actualitate

EXPRES – CONDUCERII DAGSPC – sector 1

Asistenta dosarului meu – este incompetentă și contrară spiritului Instituției unde lucrează!
Memorandum acuzare – adresat Conducerii Instituției!
Aștept urgent răspuns! Poate mai aveți un pic de umanitate!
Sunt un spirit pacifist, revolta mea este justificată! Vedeți cauza!
Vă acuz de hărțuire și agresiune mo­rală, hărțuire financiară și emo­țională, eu fiind cu handicap grav, paralizie pe partea stângă! Îmi interziceți să merg în țară la tratamente de recuperare, îmi impuneți un domiciliu forțat – cu accen­te naziste! Batjocura voastră la adresa mea ajunge la Președintele României și în Presă, doar așa porni­rile voastre fasciste pot fi anulate la adresa sănătății mele! Sunt în trata­ment unde găsesc loc și personal spe­cializat. Urmând un tratament cu hiper­bară la Tg. Mureș și de kinetote­rapie, am alunecat din scaunul cu rotile și mi-am fracturat șoldul stâng, cel paralizat! Am proteză, am dureri cumplite și am nevoie zi și noapte de ajutor! Și voi vreți să mă pur­tați pe drumuri, să întrerup tratamen­tele de recuperare? Care lege îmi interzice să mă recuperez unde am șanse? Vă acuz de stagnarea procesu­lui de recuperare fizică și morală!
Îl voi informa și pe domnul Preșe­dinte Klaus Iohannis de acțiunile voastre odioase, inumane… la adresa mea! Domnul Președinte mi-a semnat și promulgat șase Proiecte votate în Parlamentul României, toate deve­nind Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român! Este singura persoa­nă în care am încredere! Mi-ați între­rupt tratamentul, căzând sub inciden­ța legii, vă acuz de distrugerea și pu­nerea în pericol a vieții mele! Asistenta dosarului meu – este inadecvată cu profilul Instituției! Presiunile pe care le face asupra mea, au urmări nefaste pentru psihicul meu… greu încercat după cinci ani și jumătate de paralizie! Cer reevaluarea ei profesională și intelectuală! O sună pe soția mea și o terorizează cu anularea pensiei mele…
Și voi vreți să îmi opriți pensia de handicap?
Am fost trimis de Guvernul României să reprezint Țara la Salonul Interna­țio­nal de Carte de la Paris și la Festivalul Mondial de Poezie de la Belgrad – unde am reprezentat Cultura României cu cinste și onoare! Am primit Distincții de Onoare din partea Instituțiilor Oficiale ale Statului Român – pentru Loialitate și Credință față de Națiunea Română! Am paralizat în urma efor­turilor fizice și intelectuale – să pot răsplăti încrederea Statului Român în mine!

Stănchescu Gherghe (Laurian), scriitor, jurnalist, istoric literar!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.