Expoziţie de pictură la Centrul Cultural din Deva

28 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva invită iubitorii de artă plastică, luni, 2 decembrie, la ora 17:00, în holul principal al Centrului Cultural, la vernisajul primei expoziţii de pictură semnată de Daniela Botaş (foto).
Pe simeze îşi vor găsi locul aproximativ 40 de lucrări, ulei şi acrilic pe pânză, de diverse dimensiuni. Potrivit artistei, majoritatea exponatelor sunt reproduceri ale unor lucrări celebre – peisaje de toamnă şi iarnă, cărora autoarea le aduce totuşi şi o notă proprie, reamintind de puterea pe care o au imaginaţia şi creativitatea.
De profesie psiholog, deveanca Daniela Botaş cochetează cu pictura din adolescenţă. La 17 ani, a primit de la tatăl său un set de culori pentru pictură în ulei, iar acest dar i-a marcat debutul în exprimarea artistică. După o pauză de 25 de ani, s-a reîntors în faţa şevaletului. Expoziţia poate fi vizitată până duminică, 8 decembrie 2019. Intrarea la eveniment este liberă. (M.V.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 29.11.2019

Cristişor Pavel, cetăţean din municipiul Vulcan Pentru că a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă...

Bulina albă, 29.11.2019

Răzvan Mareş, consilier local Deva Pentru că la şedinţa de consiliu local a venit cu ramura de măslin a păcii,...

Gura lumii, 29.11.2019

Vorbesc gurile rele că un şef de pe la noi din judeţ şi-a angajat odrasla la instituţia pe care o...

Închide