Actualitate

Explozie într-un internat din Călan

O explozie, urmată de un incendiu, s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, la internatul unui liceu din oraşul Călan, focul fiind limitat imediat datorită intervenţiei prompte a unui voluntar care îşi desfăşoară activi­ta­tea la Detaşamentul de pompieri din mu­nicipiul Hunedoara, a informat Inspec­toratul pentru Situaţii de Ur­genţă (ISU) Hunedoara.
Incidentul din cauza unei acumulări de gaze care s-a produs în una dintre ca­merele imobilului, fără să fie semnalate victime omeneşti.
Cinci persoane au fost evacuate în urma intervenţiei pompierilor militari din Hunedoara şi Bretea Română.
„Din fericire, un voluntar ce îşi des­fă­şoară activitatea în cadrul Detaşamen­tu­lui de pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii inci­den­tului. Acesta a intervenit, fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să li­chi­deze incendiul. La sosirea forţelor, ca­mera era inundată cu fum, iar pom­pierii au evacuat cinci persoane din in­te­riorul imobilului”, a precizat ISU Hunedoara.
O femeie care se afla în clădire a primit asistenţă medicală din partea echipajului de la Ambulanţă, deoarece a suferit un atac de panică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.