Explozie într-un apartament din Deva

11 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

O femeie de 86 de ani din Deva a fost rănită şi s-a ales cu apartamentul devastat în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa sa.
Octogenara locuieşte singură, într-o garsonieră la parterul unui bloc de pe Calea Zarandului. Explozia, neurmată de incendiu, a dislocat un geam al locuinţei şi a fost provocată de o acumulare de gaz. În ajutorul femeii au intervenit pompierii militari şi salvatorii Detaşamentului Deva.
„Echipajele de urgenţă au găsit în apartament o femeie de 86 de ani care prezenta arsuri de gradul I pe membrele superioare şi pe faţă.
Explozia minoră nu a fost urmată de un incendiu. Experţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) au verificat dacă şi în ce mod a fost afectată structura imobilului. Angajaţii E-ON au făcut măsurători privind concentraţia gazelor şi au constatat că, probabil, explozia s-a produs ca urmare a acumulării gazului în locuinţă”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Sursa gazelor acumulate în apartament a fost aparatura electrocasnică din locuinţa octogenarei. Concluziile celor de la ISC au fost că structura blocului nu a fost afectată, prin urmare, locatarii au rămas în locuinţe, nefiind necesară evacuarea lor. Femeia a fost dusă la spitalul din Deva, unde a rămas internată. (N.Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Drumurile din Lunca Cernii de Jos, în program de modernizare

Consiliul local şi primăria din comuna Lunca Cernii de Jos au decis să nu majoreze taxele şi impozitele locale pe...

Tăierile de arbori de la Sarmizegetusa Regia sunt legale

Romsilva intervine în scandalul provocat de organizaţia „Agent Green” şi Fundaţia Dacica vizavi de lucrările silvice de la Sarmizegetusa Regia....

Gura lumii 12.02.2018

Cică o bucată de teren, situată în buricul unui oraş dintr-o regiune sudică a judeţului, a ajuns din domeniul public...

Închide