Exod spre PP-DD pentru alegerile parlamentare?

  Sorina Popa

Liderii din judeţ ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) s-au gândit să ia membri de la alte formaţiuni politice, pentru a-i desemna candidaţi la alegerile parlamentare stabilite pentru această iarnă.

Vochiţoiu, la Senat, pe Valea Jiului
Se pare că mulţi din USL Hunedoara, care nu mai au loc pe listele pentru parlamentare, vor să schimbe macazul, trecând la alt partid, având astfel şansa de a candida pentru un post de senator sau de deputat pe 9 decembrie. Surse din cadrul PP-DD Hunedoara susţin că pentru Senat, pe colegiul din Valea Jiului, se va bate Haralambie Vochiţoiu, care va fi desemnat chiar de Dan Diaconescu să candideze.
De asemenea, surse din PP-DD spun că pe Colegiul Brad-Valea Mureşului, ar putea intra în cursă pentru un fotoliu de deputat din partea partidului înfiinţat de patronul de la OTV, un tânăr social-democrat. Este vorba de Ovidiu Draia (foto), încă membru al Biroului Executiv municipal al PSD Deva. Draia ar fi trebuit să ocupe un post de director în cadrul Primăriei Deva, dar se pare că lucrurile nu au decurs aşa cum au fost ele stabilite în organizaţie. În aceste condiţii, Draia ar putea fi contracandidat pentru preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, care vrea să obţină un nou mandat pe Colegiul Brad-Valea Mureşului.
„Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi membri din alte partide, pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare. Vom avea candidaţi, se-nţelege, pentru toate colegiile din judeţ. Ne-am propus să câştigăm un post de senator şi două mandate de deputat”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare