Comunitate

Eurostat Vest, „arhitectul” transporturilor

Adriana Năstase

Înfiinţată în anul 2007, Eurostat Vest din Deva este o companie privată cu capital integral românesc, care prin casa de expediţii şi transporturi, oferă clienţilor soluţii complete în domeniul expediţiei şi transportului aerian, naval, maritim şi fluvial, transportului rutier intern şi extern, precum şi servicii de depozitare şi logistică.

Cu un personal atent selecţionat, politica firmei Eurostat Vest este aceea de a pune interesele clientului pe primul plan. Eurostat Vest este o societate licenţiată şi asigurată. Reprezentanţii acesteia au creat şi dezvoltat o reţea de clienţi, oferind soluţii de transport rapide şi eficiente.

„Serviciile noastre nu se reduc doar la efectuarea transportului bunurilor, ci ne ocupăm de toate aspectele asociate transportării eficiente a mărfurilor. Viziunea noastră este de a oferi servicii impecabile la preţuri competitive, programe de transport flexibile”, a spus Robert Spitzel, reprezentant Eurostat Vest.

Avantajele casei de expediţii

Avantajele unei case de expediţii sunt extrem de importante. Astfel, se reduce timpul şi efortul depus, căutând un mijloc potrivit pentru transportul mărfurilor, pentru ca ele să ajungă la timp la destinaţie, fără bătăi de cap şi fără a întocmi multe documente şi formulare. Apelând la o casă de expediţie, este sigur că veţi găsi mijlocul potrivit de transport. De asemenea, o casă de expediţie, cum este Eurostat Vest, are personal specializat, facilitând transportul mărfurilor în cele mai bune condiţii, operativitate şi siguranţă. Casa de expediţii este în măsură să stabilească rutele optime de îndrumare a transporturilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura