Sport

Euro 2024: Echipamentele pe care tricolorii le vor avea în Germania – Alegere neobișnuită a celor de la FRF

România se pregătește să par­ti­cipe la Campionatul Euro­pean din Germania și a luat o decizie sur­prin­ză­toa­re în privința echi­pa­men­tului pe care îl va purta la turneul final. Preșe­din­tele Fe­de­ra­ției Române de Fotbal a făcut un anunț neobișnuit le­gat de acest aspect.

Grupă accesibilă
România va intra în competiție la EURO 2024 cu meciurile din grupă îm­potriva Belgiei, Slovaciei și a Ucrainei. Cu o grupă considerată acce­sibilă, tricolorii au șanse bune de a avansa în optimi, iar obținerea a patru puncte ar putea fi su­ficientă, ți­nând cont că patru echipe de pe locul trei se califică în faza următoare.

Ca în preliminarii
Deși obișnuit este ca majoritatea echipelor naționale să-și lanseze un nou set de echipamente pentru tur­neele finale, tricolorii vor continua să evo­lu­e­ze cu același model de tricouri pur­tate în preliminarii. Anunțul a fost fă­cut chiar de către Răzvan Burleanu, care a specificat că un nou echi­pa­ment va fi lansat doar înaintea cam­pa­niei de calificare la Campionatul Mon­dial, iar tricourile câștigătoare din pre­liminarii vor fi folosite și la EURO din Germania.
„Nu avem superstiții. Ceea ce ne dorim cel mai mult este ca suporterii care ne vor însoți în Germania și cei care vor rămâne în țară să poată să achiziționeze în continuare tricoul actual al echipei naționale. Când se schimbă un tricou de națională, acesta trebuia să fie accesibil ca preț oricărui suporter. Pe de altă parte, avem un tricou învingător, așa că vom fi învingători și în această vară, dar, repet, nu sunt superstițios”, a spus Răzvan Burleanu, citat de DigiSport.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura