Etapă nefastă pentru fruntaşe

13 aprilie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ11 x 2 CNS-Cetate-Deva

CNS „Cetate” Deva a pus punct invincibilităţii liderei Ligii a IV-a, Retezatul Haţeg, câştigând cu 3-1 chiar pe terenul „zimbrilor”. Şi Hercules Lupeni, ocupanta locului secund, a avut viaţă grea în etapa din weekend, fiind ţinută în şah, scor 0-0, de Jiul Petroşani.
Bomba campionatului
Scăpată în câştigătoare a campionatului şi cu doi dintre titulari suspendaţi, Retezatul Haţeg a suferit primul eşec în actualul sezon. Trupa pregătită de Flavius Itul a fost învinsă de „revelaţia” CNS Cetate Deva, după ce anterior, înregistrase 18 victorii şi trei remize, având cel mai bun atac cu 80 de goluri marcate şi cea mai „beton” apărare cu doar 11 goluri primite. După remiza 2-2 din tur de la Deva, formaţia antrenată de Marius Sîrbu s-a dovedit mai incisivă şi pragmatică la Haţeg şi s-a impus cu 3-1. Pentru deveni, au marcat Silviu Boloş (min. 45), Nicolae Caravan (min. 67) şi Ionuţ Zaharia (min. 80), iar golul „zimbrilor” a fost semnat de Adrian Pribac (min. 75). În urma acestei înfrângeri, Retezatul mai are doar 13 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, Hercules Lupeni, şi se află la 14 puncte distanţă de CNS „Cetate”, care şi-a consolidat poziţia a treia pe podium.
Au rezistat eroic
O altă surpriză a realizat Jiul Petroşani, care a reuşit să evite înfrângerea acasă în meciul cu favorita Hercules Lupeni, ocupanta locului secund. Rămaşi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Savu pentru primirea celui de-al doilea cartonaş galben, „alb-negrii” au rezistat eroic şi au scos un egal nesperat, scor 0-0, dar meritat, pentru atitudine. Jiul a dominat primele 20 de minute de joc, dar apoi Hercules a preluat controlul şi a ratat cele mai clare ocazii de gol, intervenţiile portarului Anton Ilie fiind salvatoare. Remiza i-a nemulţumit pe oaspeţi, care au fost la un pas să se ia la harţă cu suporterii Jiului. „Noi ne putem declara mulţumiţi de rezultat, pentru că am muncit pentru el. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru dăruire. Cu mai mult curaj, cred că se putea mai mult. După un astfel de meci, se întâmplă ca jucătorii care nu şi-au realizat obiectivul să fie mai nervoşi”, a declarat managerul Marin Tudorache.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Festival de goluri cu valoare redusă

FC Hunedoara a dat recital în ultima etapă a sezonului regulat, câştigând cu 5-0 (3-0) meciul cu FCM 2012 Reşiţa,...

S-a luat de patrulă și s-a ales cu dosar penal

    Potrivit comunicatului de presă transmis de IPJ Hunedoara, în dimineța zilei de vineri, 12 aprilie, în jurul orei 06,00,...

Expoziție de pictură la Deva

 Luni, 14 aprilie, ora 17.00, la Galeria de Artă „FORMA” Deva, va avea loc vernisajul expoziției personal de pictură a artistului...

Închide