Întrebarea cu schepsis

Estuare luminoase la intrarea în municipiile şi oraşele hunedorene

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat în şedinţa trecută o hotărâre prin care fiecare oraş şi municipiu din judeţ trebuie să aibă instalate la intrarea şi ieşirea din localitate estuare luminoase care să informeze despre principalele puncte de atracţie din zonă, scopul fiind acela de a atrage turiştii. Ce părere aveţi despre iniţiativa administraţiei judeţene?

Francisc Vass1. Francisc Vass, 74 ani, pensionar, Deva
Cred că sunt folositoare, foarte bine că le pun. Dar dacă iar o să strice o grămadă de bani cu asta, mai bine s-ar gândi să facă altceva cu ei.

Anisca Maris2. Anişca Mariş, 60 ani, pensionară, Deva
Banii oricum îi strică, dar astea mi se par chiar bune. Să ştie lumea ce are de vizitat. Dacă se face puţină publicitate, cu siguranţă o să vină mai mulţi turişti.

Cristina Mag3. Cristina Mag, 31 ani, bucătar, Bârcea Mare
Mi se pare OK ideea asta şi mai mult ca sigur au bani destui ca să poată face estuarele astea. Posibil să vină mai mulţi turişti, de când au mai construit şi au mai renovat în unele locuri…

Andreas Ognean4. Andreas Ognean, 18 ani, student, Deva
Este o chestie interesantă dar ar trebui să pună numai în locuri cum este Deva, unde chiar ai ce să vizitezi. Şi ar trebui să facă întâi un sondaj ca să vadă unde sunt atracţii turistice, nu să le pună degeaba.

Gelu Samoila5. Gelu Samoilă, 37 ani, administrator firmă, Orăştie
Iar mai fură nişte bani… Dar ideea este bună. Dacă îi vorba doar despre câteva sute de milioane, atunci nu mi se pare mult, să le facă.

Explicaţie:
estuar – gură largă, în formă de pâlnie, în zona de vărsare a unor fluvii mari, pe ţărmurile afectate de maree puternice (conform DEX)

One thought on “Estuare luminoase la intrarea în municipiile şi oraşele hunedorene

  • Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.