Enea „Spintecãtorul”, 20 de ani de puşcãrie

27 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

3 X 1 aurel enea criminal (2)

Sorina Popa

Aurel Enea, bărbatul care a omorât cu bestialitate o adolescentă din Petroşani, a tranşat trupul acesteia în bucăţi, pe care le-a aruncat pe malul râului Mureş, a fost condamnat, ieri, la 20 de ani de puşcărie. Sentinţa a fost dată de magistraţii Tribunalului Hunedoara.

Obligat să achite daune materiale şi morale
Judecătorii l-au condamnat pe criminal la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la un an de puşcărie, pentru profanarea de cadavru, aplicându-se pedeapsa cea mai mare şi cinci ani interzicerea mai multor drepturi. De asemenea, Aurel Enea este obligat să achite suma de 2.700 de lei, drept daune materiale către partea civilă H. E. şi suma de câte 100.000 de lei, daune morale către părţile civile H. E. şi D. E. Criminalul mai este obligat să plătească 7.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.
Anchetatorii susţin că bărbatul, în perioada 11-12.12.2007, cu premeditare, în locuinţa sa din Petroşani, a strangulat-o pe adolescentă, omorând-o, iar ulterior i-a tranşat cadavrul, părţi din acesta fiind găsite în judeţul Alba, pe malul râului Mureş. Criminalul poate face recurs în termen de 10 zile de la această sentinţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii – 27.06.2009

Pinjelică, un afacerist de carton dintr-un oraş cu multe lămpaşe, s-a inflamat foarte tare, după ce mai multe iscoade au...

„Am fost atinsã de o graţie divinã”

Cu câteva zile în urmă am stat la o şuetă cu Violeta Deminescu, la o terasă chic, sub un tei...

Furtunã în Hunedoara

O furtună puternică, izbucnită ieri după-amiaza, a provocat, într-o jumătate de oră, mai multe distrugeri în municipiul Hunedoara, patru maşini...

Închide