EvenimentFlash

Enea „Spintecãtorul”, 20 de ani de puşcãrie

3 X 1 aurel enea criminal (2)

Sorina Popa

Aurel Enea, bărbatul care a omorât cu bestialitate o adolescentă din Petroşani, a tranşat trupul acesteia în bucăţi, pe care le-a aruncat pe malul râului Mureş, a fost condamnat, ieri, la 20 de ani de puşcărie. Sentinţa a fost dată de magistraţii Tribunalului Hunedoara.

Obligat să achite daune materiale şi morale
Judecătorii l-au condamnat pe criminal la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la un an de puşcărie, pentru profanarea de cadavru, aplicându-se pedeapsa cea mai mare şi cinci ani interzicerea mai multor drepturi. De asemenea, Aurel Enea este obligat să achite suma de 2.700 de lei, drept daune materiale către partea civilă H. E. şi suma de câte 100.000 de lei, daune morale către părţile civile H. E. şi D. E. Criminalul mai este obligat să plătească 7.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.
Anchetatorii susţin că bărbatul, în perioada 11-12.12.2007, cu premeditare, în locuinţa sa din Petroşani, a strangulat-o pe adolescentă, omorând-o, iar ulterior i-a tranşat cadavrul, părţi din acesta fiind găsite în judeţul Alba, pe malul râului Mureş. Criminalul poate face recurs în termen de 10 zile de la această sentinţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura