Emil Bercea a dat Primăria Petroşani în judecată

Carmen Cosman

Omul de afaceri Emil Bercea (foto), finul primarului din Petroşani Tiberiu Iacob Ridzi, încearcă să scape în instanţă de amenzile aplicate de administraţia publică din Petroşani. Procesul se află pe rolul Tribunalului Hunedoara, unde se judecă recursul formulat de Bercea.

A intrat în legalitate cu construcţiile

Tribunalul Hunedoara are spre judecare recursul formulat de omul de afaceri Emil Bercea, reprezentantul societăţii Cepi Imex, la sancţiunea aplicată de Serviciul de Urbanism al Primăriei municipiului Petroşani. Conform uzanţelor, Bercea l-a chemat în judecată pe primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob–Ridzi, ca reprezentant al municipalităţii. „Sancţiunile au fost aplicate ca urmare a unor nereguli referitoare la construcţiile pe care le-a efectuat firma respectivă”, a declarat Claudiu Cornea, viceprimarul municipiului Petroşani. Din cauza construcţiilor situate la ieşirea din Petroşani, pe DN 66, anul trecut, Emil Bercea a primit trei amenzi de câte 3.000 de lei fiecare. Omul de afaceri a cerut intrarea în legalitate cu cele trei proprietăţi pe care le deţine pe amplasamentul respectiv, adică Hotelul Rustic, Depozitul de materiale de construcţii şi Centrul de Afaceri, imobile pe care el le-a ridicat fără a respecta autorizaţiile de construire. În paralel, a contestat sancţiunile în instanţă, dar Judecătoria Petroşani a dispus respingerea plângerii formulate de Cepi Impex SRL Petroşani. Acum, Emil Bercea speră să aibă câştig de cauză la Tribunalul Hunedoara, unde a formulat recurs, iar primul termen a fost stabilit pentru data de 18 aprilie 2011.

One thought on “Emil Bercea a dat Primăria Petroşani în judecată

  • 4 martie 2011 la 15:26
    Permalink

    O sa-si plateasca amenzile cind va primi inapoi sumele cu care a sponsorizat interminabilele campanii „orange”.Dar,asta dupa ce Eba va returna ce-a „picat” pe liga scena de la Mamaia sau cea de la Petrosani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare