Elevă accidentată pe trecerea de pietoni

20 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, în centrul Petroşaniului, la o trecere de pietoni de lângă o şcoală generală. Minora se îndrepta spre şcoală şi a vrut să traverseze pe trecerea de lângă sediul municipalităţii, însă a fost lovită de o maşină condusă de o şoferiţă în vârstă de 44 de ani, din Petrila.

Copila ar fi fugit pe trecere, iar şoferiţa n-a mai avut timpul necesar de reacţie. ”În timp ce conducea un autoturism pe Strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, din direcţia Centru în direcţia Aeroport, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 10 ani, din Petroşani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni”, a arătat IPJ Hunedoara. Copila a fost rănită uşor dat fiind faptul că şoferiţa nu avea viteză, însă poliţiştii au întocmit un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedorean acuzat de furt în Austria, prins de poliţişti

Un bărbat din Petroşani, în vârstă de 37 de ani, acuzat că a comis un furt în Austria, a fost...

Lipsa unui raport prelungeşte procesul criminalului din Ţara Haţegului

Ovidiu Dănuţ Drîngă (foto) a fost condamnat la aproape 26 de ani de închisoare într-un dosar de omor calificat, două...

Hoţ cu ”program” de zi, prins de oamenii legii

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Hunedoara, specializat în furturi din locuinţe, a fost prins de poliţişti. Oamenii...

Închide