Ecoinsula lui BRAI CATA a ajuns la Simeria

6 iunie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Ieri, reprezentanţii societăţii BRAI CATA au continuat acţiunile desfăşurate în şcolile din judeţ. Astfel, ieri, ei au fost prezenţi la şcoala generală nr.2 din cadrul Colegiului Tehnic de Transport Feroviar ”Anghel Saligny” din oraşul Simeria.

Cu această ocazie,a fost prezentată şi aici ecoinsula, acolo unde elevii pun cartoane şi hârtii, selectiv, pentru că este important ca elevii să înveţe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător. Acţiunea a prins foarte bine la elevi, care în acest fel învaţă lucruri interesante şi, mai ales, folositoare.
”Ecoinsula îşi propune să conştientizeze copiii privind colectarea separată şi, în acelaşi timp, este un bun prilej pentru concurs, pentru elevii care colectează cele mai multe deşeuri de hârtie, carton şi deşeuri de mase plastice, adică PET-uri. Prima parte a campaniei se va desăşura cu deşeuri de hârtie, în care copiii din cinci clase vor primi carduri personalizate cu care vor avea acces la această ecoinsulă”, a spus Bogdan Constantinescu, managerul general al companiei BRAI CATA. (A.Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Popa Șapcă spune:

    Vrăjeală ieftină . Să-și cumpere mașini , că să acopere sectoarele

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Întâlnire peste timp la biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 5 iunie 2019, la Sala...

Ecaterina Andronescu, acuzată că vrea să distrugă învăţământul de elită din Petroşani

Cel mai bun colegiu din judeţul Hunedoara ar rămâne fără o clasă în anul şcolar viitor. Primarul municipiului Petroşani cere...

Bulina neagră, 7.06.2019

Andrei Jipa, patron a unei firme din Deva Pentru că, aflat deja în penitenciar ca urmare a unei condamnări pentru...

Închide