Comunitate

Ecoinsula lui BRAI CATA a ajuns la Simeria

Ieri, reprezentanţii societăţii BRAI CATA au continuat acţiunile desfăşurate în şcolile din judeţ. Astfel, ieri, ei au fost prezenţi la şcoala generală nr.2 din cadrul Colegiului Tehnic de Transport Feroviar ”Anghel Saligny” din oraşul Simeria.

Cu această ocazie,a fost prezentată şi aici ecoinsula, acolo unde elevii pun cartoane şi hârtii, selectiv, pentru că este important ca elevii să înveţe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător. Acţiunea a prins foarte bine la elevi, care în acest fel învaţă lucruri interesante şi, mai ales, folositoare.
”Ecoinsula îşi propune să conştientizeze copiii privind colectarea separată şi, în acelaşi timp, este un bun prilej pentru concurs, pentru elevii care colectează cele mai multe deşeuri de hârtie, carton şi deşeuri de mase plastice, adică PET-uri. Prima parte a campaniei se va desăşura cu deşeuri de hârtie, în care copiii din cinci clase vor primi carduri personalizate cu care vor avea acces la această ecoinsulă”, a spus Bogdan Constantinescu, managerul general al companiei BRAI CATA. (A.Năstase)

One thought on “Ecoinsula lui BRAI CATA a ajuns la Simeria

  • Vrăjeală ieftină . Să-și cumpere mașini , că să acopere sectoarele

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura