Eco Sid, executată de primărie

 05 Primaria Hunedoara (8) Volodia Macovei

Societatea Eco Sid SRL, aflată acum în subordinea municipalităţii din Hunedoara, este executată de primărie, prin scoaterea la licitaţie a unui teren în contul unui debit.

Conform unui anunţ al Primăriei din Hunedoara, este scos la licitaţie, în data de 3 martie 2014, un teren în suprafaţă de 16.494 metri pătraţi, proprietate a societăţii Eco Sid SRL, societate care lucrează sub controlul municipalităţii, fiind inclusiv subvenţionată pe activitatea de transport local.
În anunţul primăriei, se arată că este vorba de un debit pe care societatea îl are faţă de municipalitate şi, se pare, se încearcă recuperarea lui prin vânzarea de proprietăţi ale firmei.
Licitaţia pentru acest teren are preţul de pornire de 133.930 lei. El se află în zona Stufit, pe drumul Mânerăului. Acest teren, conform datelor municipalităţii din Hunedoara, este grevat de primărie cu drept de ipotecă printr-un act administrativ din trei dosare de executare din aprilie şi decembrie 2013 şi ianuarie 2014. Licitaţia va avea loc la sediul Primăriei Hunedoara.

2 comentarii la „Eco Sid, executată de primărie

  • 19 februarie 2014 la 1:20
    Permalink

    Asta da afacere ,8 lei pe metru patrat ,nici macar 2 euro .

  • 19 februarie 2014 la 17:28
    Permalink

    Ar fi interesant de vazut cine cumpara terenul……..Arion il pune director la Ecosid pe Balosin. Balosin face datorii catre Arion .Arion se supara si ii executa un teren lui Balosin(Lui Balosin nu i se intampla nimic)Oare pentru cine toata mascarada asta.Nu se autosesizeaza nici un organ de control…….Astia deja o dau pe fata

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare