Politica si administratie

Eckstein Kovacs: E nevoie de un suflu nou în UDMR

Sorina Popa

După Kelemen Hunor, alt lider al UDMR, Eckstein Kovacs (foto), s-a aflat, ieri, în judeţul nostru, pentru a-şi susţine programul pentru alegerile la preşedinţia Uniunii.

Program pe patru direcţii
„De ce candidez? M-am consultat cu oameni din UDMR, iar mesajul a fost că trebuie să-mi încerc norocul. Este nevoie de o schimbare la vârful Uniunii, e nevoie de un suflu nou. Vreau să ajung preşedintele UDMR, pentru a facilita accesul în Parlament în 2012. Ştiu că nu sunt candidatul agreat de actuala conducere a Uniunii, însă am un program, structurat pe patru direcţii”, a declarat, ieri, la Deva, într-o conferinţă de presă, Eckstein Kovacs.
Consilierul prezidenţial Eckstein Kovacs a mai afirmat că UDMR va încheia şi pe viitor un protocol de colaborare cu PDL, fără a închide alte uşi.
„Scopul nostru principal este de a ajunge în Parlament, în condiţiile în care se înfiinţează alte formaţiuni politice ale maghiarilor din România. Dacă voi ajunge să conduc Uniunea, voi analiza dacă să ieşim sau nu de la guvernare”, a adăugat liderul UDMR.
Cel de-al X-lea Congres al UDMR va avea loc în perioada 26-27 februarie 2011 şi se va desfăşura la Oradea. UDMR Hunedoara a anunţat că îl va susţine pe ministrul Kelemen Hunor pentru şefia Uniunii.

One thought on “Eckstein Kovacs: E nevoie de un suflu nou în UDMR

  • Felicitari UDMR-ului si PD-L-ului (europarlamentarilor)pentru sprijinul acordat mineritului Vaii Jiului cu prelungirea subventiei pana in 2018,succes in tot ce isi doresc,cand merita trebuie respectati asa este la noi la mineri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.