Sport

Echipele hunedorene de minifotbal, eliminate din grupe la turneul final

Sporting Brad, campioana municipiului Deva şi MFC Corvinul Hunedoara, deţinătoarea titlului municipal al Hunedoarei, nu au reuşit să depăşească faza grupelor la turneul final al campionatului naţional de minifotbal. Ambele au terminat pe penultima poziţie în seriile din care au făcut parte, acumulând doar câte trei puncte.

Mai buni ca şi campionii naţionali, dar eliminaţi prematur
Deşi a început turneul cu dreptul, învingând la penaltiuri campioana naţională en-titre, Hermanstadt Sibiu, Sporting Brad nu a continuat pe aceeaşi linie. Campionii Devei au pierdut următoarele două partide, 0-1 cu Beer Hunters Alba Iulia şi 2-3 cu Sanorom Boloteşti. Fără a mai avea şanse la calificarea în sferturile de finală, trupa din Brad a remizat în ultima partidă din grupă, 2-2 cu Divertis Târgovişte, pierzând duelul la penaltiuri. Sporting Brad s-a clasat astfel pe locul 4 într-o grupă din care au avansat în faza eliminatorie Hermanstadt Sibiu şi Beer Hunters Alba Iulia.
MFC Corvinul a avut aceeaşi soartă ca şi colegii din judeţ chiar dacă, la fel, a debutat în competiţie cu o victorie, 3-1 cu Lin&Ema Alba Iulia. Din păcate, hunedorenii au pierdut celelalte trei dueluri, 1-5 cu Old Boys Bucureşti, 0-1 cu AEK Oradea şi 0-1 cu Extratereştrii Bistriţa. Trupa de pe Cerna, a acuzat arbitrajul din duelul cu orădenii, în care le-a fost refuzat un penalti clar în ultimul minut. Cu trei puncte acumulate, MFC Corvinul s-a clasat pe locul 4, mai departe calificându-se Old Boys Bucureşti şi Extratereştrii Bistriţa.
Titlul naţional a revenit grupării Ary&Roby Buftea, care în finala campionatului naţional a dispus de Old Boys Bucureşti, scor 1-0. Medalia de bronz a fost adjudecată de Juventus Sibiu, dubla campioană naţională trecând în finala mică de gruparea Dia Guard Divino Zalău, scor 7-2. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura