Echipa USL, speranţa oamenilor pentru reconstrucţia României

Mii de oameni din comunele Luncoiu de Sus, Vălişoara, Şoimuş, Bucureşci, Crişcior, Blăjeni şi Buceş, dar şi din municipiul Brad, au ţinut să fie prezenţi la întâlnirile desfăşurate săptămâna trecută, cu deputatul Laurenţiu Nistor (foto).

Alături de o echipă formată din preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Moloţ şi primarii Florin Cazacu, Călin Dud, Mircea Ghilean, Romeo Farcaş, Achim Traian Mărcuş, Ovidiu Furdui şi Mircea Rovinar, candidatul USL Laurenţiu Nistor a răspuns sutelor de interpelări venite din partea cetăţenilor. „Săptămâna care s-a încheiat a fost un adevărat tur de forţă al echipei USL. A trebuit să răspundem unor oameni dezamăgiţi de guvernarea Boc, cetăţeni care s-au simţit mai umiliţi ca niciodată. A fost o experienţă deosebită să văd cum oamenii ne cer să punem capăt etapei PDL de tristă amintire şi să începem reconstrucţia ţării”, a declarat candidatul Laurenţiu Nistor. Numărul mare de oameni prezenţi la aceste întâlniri este un semnal clar că reprezentanţii Uniunii Social Liberale se bucură de o încredere deosebită în faţa alegătorilor. “Cei cu care ne-am întâlnit au apreciat, în primul rând faptul că ne-am onorat primele promisiuni. Pensionarii şi-au primit înapoi banii furaţi pur şi simplu de guvernarea Boc. Salariile bugetarilor au fost reîntregite iar mamelor le-am majorat indemnizaţia pentru creşterea copilului. Practic, am demonstrat că politica trebuie făcută în interesul cetăţenilor şi nu împotriva acestora”, a spus Nistor. Sprijinul pe care guvernul Ponta l-a acordat agricultorilor afectaţi de seceta din vară a fost o altă măsură care s-a dovedit a fi de un real folos celor care au avut de suferit din această cauză. În plus, proiectele pe următorii patru ani ale Uniunii Social Liberale plasează agricultura pe primul plan al priorităţilor economice. Şi vestea că frigul nu va mai pune probleme încălzirii locuinţelor brădenilor a fost primită cu entuziasm. “După ce, anul trecut, primarul Florin Cazacu a trebuit să intre în greva foamei pentru a sensibiliza guvernul Boc, anul acesta, premierul Victor Ponta a şi alocat 60 de miliarde de lei vechi pentru achiziţia de păcură. Prin urmare, teama că brădenii vor suferi de frig a fost ştearsă din sufletele oamenilor. Mai mult, începând de anul viitor, proiectul de introducere a gazului metan în municipiul Brad va fi una dintre preocupările mele ca şi deputat. Alături de oamenii care formează echipa USL şi mă refer aici la preşedintele Mircea Moloţ şi primarii din colegiul 1 în care candidez, voi demonstra că se poate”, a declarat candidatul USL, Laurenţiu Nistor.

7 comentarii la „Echipa USL, speranţa oamenilor pentru reconstrucţia României

 • 20 noiembrie 2012 la 10:01
  Permalink

  De ce nu la-ți băgat pana acum si ne tot mintiti, rusine sa va fie si palatul celor care va votează!!!!!

 • 20 noiembrie 2012 la 10:08
  Permalink

  Numai Ceaușescu strangea lumea cu forța din criscior n-au fost 100 , cu restu a venit Nistor ,:))))))))

 • 20 noiembrie 2012 la 10:51
  Permalink

  Pentru comentatorul Ceausescu, oamenii nu se duc cu forta ca inainte de’89,acum fiecare e liber sa faca ce vrea si sa voteze cu cine vrea , traim intr-un stat liber si democratic, nu mai faceti atata valva pentru ce nu va apartine.

 • 20 noiembrie 2012 la 10:56
  Permalink

  O laba trista si nistor asta

 • 20 noiembrie 2012 la 11:10
  Permalink

  „Speranta moare ultima”!!!
  Munai ca speranta asta in „fosilele de genul lui Nistor” nu reprezinta decit, faptul ca ne-au ajuns din urma „blestemele” lui ILIESCU, cel care a vrut sa ne faca un mare „partid socialist -cu fata umana” si cel care a reusit sa imbirlige pe urmasii comunistilor cu emanatii liberalilor.
  Asta este de fapt useleul, in care ne punem speranta, figuri si asociatii , ilare de genul: Ponta(Copy-paste)- Antonescu(Kakarau);Nistor(oracol de Soimus)-Cimpeanu(‘Buna Mariana), etc.
  🙂

 • 25 noiembrie 2012 la 7:18
  Permalink

  Trebuie sa fii cel putin tampit ca sa-l votezi pe acest arogant, Nistor!! Ei profita de faptul ca multi oameni nu-i cunosc, iar noi cei care-i cunoastem profitam de acest fapt si nu le dam voturile…

 • 25 noiembrie 2012 la 7:53
  Permalink

  Simt ca este cazul sa acordam o sansa celor din USL, pana acum s-au tinut de cuvant… sunt sigur ca si mai departe se vor purta exemplar! Pdl-u a fost la putere si nu a facut nimic. A furat si a destabilizat tara, afara cu ei! Afara cu cacealmistii,ei profita de faptul ca nu au nici o doctrina si nu sunt cunoscute faptele lor miselesti de populatie. VOTAM USL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare