ActualitatePolitica si administratie

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte. El vine în fața hațeganilor cu o listă de consilieri locali extrem de per­formantă. Adică propunerile sale pentru Consiliul Local Hațeg sunt excepționale!

Dar cine sunt candidații la Consiliul Local Hațeg din partea PSD?
Pe primul loc se află candidatul la funcția de primar, Sorin Crai, inginer, o persoană cu experiență și cu responsabilitate. Un can­didat sincer, neimplicat în scandaluri, fie ele politice sau de alt gen. Pe locul al doilea pe lista lui Sorin Crai cu consilierii se află cu­noscutul medic pediatru Claudiu-Florian Antal. Juristul Sorin Ștefoni este pe locul al treilea, iar directoarea Rodica Badea pe locul IV. Mai departe sunt economiști, ingineri, medici, psihologi, educatori, juriști. Într-un cuvânt, profesioniști. Este vorba de Alin Cosmin Iovănescu, Aurelian-Daniel Barboni, Dorian-Anton Ciulai, Tiberiu-Gabriel Boaba, Alexandru-Ioan Ștefoni, Alex-Mirel Poenaru, Ramona-Valentina Raca, Ciprian -Cosmin Burcin, Gianina-Vasilica Vulcu, Cornel-Radu Moisoni, Domițian-Marius Nădășan, Constantin-Lucian Bîlteanu, Florian Copil, Sorin Alda, Mihaela-Maria Neiconi, Simona-Dorinela Fluieraș, Camelia-Roxana Ionuț, Daniel-Liviu Iacoboni.
Oamenii sunt puși pe treabă și vor să schimbe fața orașului, un oraș îmbătrânit și prăfuit în prezent.
Sorin Crai este omul de care au nevoie locuitorii din Hațeg ca de aer. Nu sunt cu­vinte mari. Hațeganii au nevoie de un ad­ministrator care are curajul să vină să spună sincer: Pot face mult pentru Hațeg, dacă mă ajuți! Sorin Crai este candidatul care le spune oamenilor că votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura