Editorial

EBA zice că nu-i fata lui tata. Dar este goală Băsescu!

Elenei Băsescu, mezina familiei prezidenţiale, se pare că îi place politica şi vrea să calce pe urmele tatălui său. Dar, de când a intrat în viaţa politică, ea are o mare problemă. De fapt, se poate spune că are mai multe, dar una singură este importantă pentru ea şi, de aceea, luptă din răsputeri să o surmonteze. Problema ei este că, fiind fiica lui Traian Băsescu, nu are, deocamdată, cum să iasă din umbra uriaşă pe care lupul de mare, devenit lupul politicii din România, o lasă în jurul său. Că nimeni, sau prea puţini sunt cei care o iau în serios şi toată lumea n-o consideră altceva decât “fata lui tata”.
Deci, prin tot ceea ce face domnişoara EBA, vrea să dovedească lumii că ea este independentă, că este o femeie tare, care a intrat în politică nu fiindcă a fost împinsă din spate de tatăl ei, ci pentru că vrea să facă o carieră de succes în politică. Chiar aşa a declarat, la o recentă emisiune cu Ion Cristoiu, care a întrebat-o ce va face când tatăl său va ieşi din politică: “O să continui eu, politica n-o să se termine cu Traian Băsescu, o să fiu eu acolo!”
Aşa stând lucrurile, EBA nu scapă nici un prilej pentru a dovedi că este independentă şi că este pe nedrept etichetată drept “fata lui tata”. „Sunt independentă, iar eticheta că aş fi fata lui tata a apărut doar după acea greşeală de gramatică cu «succesurile». În această campanie, am reuşit să demontez măcar 10 la sută din această etichetă“, a afirmat, recent, Elena Băsescu. Referindu-se la greşelile gramaticale pe care le-a făcut în diferite ieşiri publice, EBA n-a scăpat prilejul să contraatace. Arătând că aceste erori gramaticale ar trebui să fie scuzabile unui politician la început de carieră, atât timp cât sunt făcute şi de lideri de partide, mezina Băsescu a mers mai departe, subliniind că a constatat erori gramaticale la preşedinţi de partide şi crede că oamenii îşi vor da seama că „succesurile“ (ei) sunt acelaşi lucru cu „serviciurile“ (aici referindu-se la greşeala de exprimare făcută de un lider de partid).
În concluzie, urmărind-o mai atent, în ultima vreme, pe mezina familiei prezidenţiale, văzând cum a început să se mişte în lumea politică, cum vorbeşte deja, în public şi la televizor, mai ales cum s-a prezentat în dialogul cu Ion Cristoiu, pot afirma cu toată certitudinea că EBA este goală Traian Băsescu.

2 comentarii la „EBA zice că nu-i fata lui tata. Dar este goală Băsescu!

  • fratilor nu mai tot scrieti de fata asta ca doar asta se asteapta de la voi sa-i faceti campanie gratis si s-o faceti victima

  • Adevarul este ca greselile alea gramaticale iau adus destula popularitate, fie ea si negativa. Vorba aia si o publicitate negativa tot publicitate ramane. Referitor la faptul ca seamana cu un lup de mare, deja :). Putem sa aplicam un stereotip – Ce se naste din pisica soareci mananca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura